2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 27 Ιουνίου 2008

ΤΟΥΜΠΑ - Ν. ΜΕΣΗΜΒΡΙΑ.

Αυτος ο ψηλος που πηρε ο ΑΡΗΣ απο την Αρχεντινος Τζουνιορ απλα σηκωνεται λιγο , και με το κεφαλι σκοραρει.

Εμενα μου θυμιζει Μουρεσαν στο μπασκετ που μονο με δυο ατομα και με κολπο μπορουν να τον κερδισουν. Ενας μπρος και ενας απο πισω , μονο που αν ασχοληθουν με αυτον οι αλλοι θα ειναι αυτοι (παικτες του ΑΡΗ) που θα σκοραρουν.

Τωρα μενει να μαθουμε α;ν ειναι ικανοι να ανταπεξελθουν στα δυσκολα που τους θελει ο ΑΡΗΣ.

Σι κε με κανταρ για τον Αβρααμ τον Παπαδοπουλο. Μονο πουλησε τον. Και αστον να φυγει να βρει την τυχη του. Παρε για τον συλογο 2 -2. 1/2 μυρια και μην στενοχωριεσαι καν.

Πηρες τον βραχο τον Ουρουγουανο , εχεις και τον Ροναλντο Γκιαρο κεντρικους στην αμυνα , ε .. ο Παπαδοπουλος που χωραει. Πουλησε τον.

Πανω που αρχιζαμε να κραζουμε εκανε τις μεταγραφες αστραπιαια ο Λαμπρος ο Σκορδας συγκαταθετοντας και ο Ντ. Μπαγιεβιτς και ετσι ο ΑΡΗΣ πριν ετοιμαστει για την προετοιμασια της καινουριας σεζον ειναι σχεδον ετοιμος . Του λειπει ενας τερματοφυλακας και ξεκιναει.



Στο 85' και ενω περιμεναμε το 1-1 απο την Ντερι , δυστυχως ηρθε το 0 - 2 για την εμπειρη Σεντ Πατρικς , και ετσι χαθηκε το Χ , συνεπως η πενταδα κολλησε στο 4 στα 5. και αποδιδει 53,4 euroπουλακια. Σε 2' δεχθηκε και τριτο τεμαχιο η Ντερι και τελειωσε το παιχνιδι.



Μ΄αρεσει που βγαινουν οι παοκοι στα ραδια και θελουν Χαριστεα Παπαδοπ[ουλο , ε . τοτε παρτε και εμας για φιλαθλους να σας δινουμε τα ρεπο σας , γιατι εσεις θελετε ΑΡΗ στην μηχανη σας . Με Χαλκια Ιβιτς και τα ρεστα. Ενταξει δεν σοβαρολογειτε δεν σοβαρολογω.

Η Καινουρια χρονια θα δειξει ποσα απιδια περνει ο σακος.

Ευχομαι να παει καλα ο ΠΑΟΚ γιατι η πολη το εχει αναγκη , και γιατι δεν θα υπαρχει ανταγωνισμος μεταξυ των δυο.

Οχι δεν βαζω μεσα τον ΗΡΑΚΛΗ γιατι παλι θα ειναι μεταξυ φθορας και αφθαρσιας.

Μακαρι ομως δεν το ελπιζω.



ΖΑΤΟΥΠ λοιπον κυριοι ανακαλω , και γρηγορα γρηγορα παω να αγορασω διαρκειας στην ΘΥΡΑ 2 που παντα μου αρεσει , ακομα ακομα απο μικρο παιδι.

Εχεις καλυτερη αισθηση των ευκαιριων και των γκολς , σε ενα καθαρα ποδοσφαιρικο γηπεδο.

Η επομενη κινηση ναι θα ειναι να γινω μελος της Λεσχης.

Τα χωνουμε για τον ΑΡΗ ΜΑΣ.



Ν. ΜΕΣΗΜΒΡΙΑ πηγε ο ΠΑΟΚ για το ονειρο ζωης του.

Κομματι μακρυα δεν εφυγε; 20 ' με το τηλεφ... με το αυτοκινητο. Λιγο πιο εκει αλλαζει ο Νομος μας. Καλα Λαγκαδα δεν λεγατε; Τελικα εκει πανε τα σκουπιδια της Θεσ/νικγης.

Κλεινει η χωματερη στο Σχολαρι. Να δωσει αξια και τα χωραφια των γυρω περιοχων , μεχρι Αγ. Παρασκευη.

70 στρεμματα λοιπον στον ΠΑΟΚ . Ημερα γιορτης η ανακοινωση απο τον προεδρο Θ. Ζαγορακη. Η αποκεντρωση σε ολο της το μεγαλειο.



Στο στοιχηματικο κουπονι μας , αυριο τελικα θα δουμε τι θα επιλεξουμε μιας και δεν ξερουμε τα παιχνιδια του Σαββατοκυριακου.

Στο 415. η Φιν Χαρπς πραγματι κερδισε με 1 - 0 την Μπρει και εδωσε το 2,35.

Αυριο καφεδακι παρεουλα τα γνωστα προσωπα στο ΜΕΛΙΡΙΝΤΟ και πεντε ομαδουλες πονταρισιον για κονομα. Ο ΙΟΥΝΗΣ βγαινει και ο τελικος ερχεται.

E S P A N A . NOTHING MORE

Δεν υπάρχουν σχόλια: