2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 18 Ιουλίου 2008

Ε...ΜΑ ΠΙΑ .. ΦΑΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ......

ΒΓΗΚΕ Η ΤΕΤΡΑΔΑ ΜΑΣ. ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΑΝ ΚΑΙ Η ΣΤΗΛΗ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ. ΜΕ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ 47,6.

......Πως μας την εφερες ετσι Αεροπορε , δεν λεγεται.
Καλυτερα να μας το εδινες Χ2 το παιχνιδι της Γιαγκ Μποις , παρα Χ που εδωσες ομως φοβοσουν το διπλο. Ετσι οπως το πηγε η πρωταθλητρια απο ασσο σε διπλο , μας καθοταν λουκουμι το Χ2. Με το δεδομενο οτι η Γκαλγουει θα εβγαζε το σημειο 2 , και η Ντερι απλα θα επαιρνε το Χ , και με το 2-1 που διναμε την Ριντ να κερδισει(ετσι φιλε μου Γιαννη Επιστημονα;), βγαζαμε την τετραδα. Ομως ακολουθησαμε κατα γραμμα τον Ηγετη , και με Χ το 111, δεν πληρωθηκαμε. Απο την τσιγγουνια και μονο στο να μην πληρωσουμε την διπλη(Χ2) του κωδ. 111.
Τωρα , γιατι ειπαμε διπλο στην Γκαλγουει. Η ομαδα του τιποτε , ειχε 0-2 μεσα στην Κορκ , και στο τελος εχασε 3-2. Ε .. δεν θελει και πολυ , για να ζητησουμε νικη για την Γκαλγουει , εστω και στο τελος. 3,50 πληρωνει το σημειο 2.
Ετσι εξυπνα και ωραια πηγαμε , ομως δεν πληρωσαμε Χ2 το 111, και παιζοντας το μονον Χ , χασαμε στο τελος (87') το σημειο. Τελικο 1-2.
ΕΣΑΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΠΑΙΞΑΤΕ ΤΟ Χ2 ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΗΓΑΤΕ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ , ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΤΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΤΕΤΡΑΔΑ, ΑΦΟΥ ΕΔΙΝΕ 140 ΕΥΡΩ ΚΑΘΑΡΑ ΜΕ 3 ΕΥΡΩ ΤΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ. Η ΣΤΗΛΗ ΕΧΑΣΕ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΜΕ ΞΕΡΟ ΤΟ Χ ΣΤΟΝ ΚΩΔ. 111.
Αυριο παλι μαζι. Δεν ταραζομαστε. Αλλοιμονο. Εχουν δει εμας τα ματια μας.
Και εχουν να δουν κι΄αλλα. Μονο που λεμε να δουν επιτυχιες απο ΄δω και περα.
Μαζι η και οχι , εμεις εδω δουλευουμε (εργαζομαστε) για εσας.
ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: