2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2008

ΚΑΙ ΝΤΕΛΟΡΤΕ ; ... ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΜ ; ...ΘΑ ΓΙΝΕΙ ; ....Ωωωωωω.

Μια μη παραγωγικη ημερα περασε εχθες.
Ας ειναι δεν πειραζει. Περασε και παει.
Η Στηλη δεν αλλαζει πλευση. Παμε να παρουμε σημερα την μαχη.
Σουηδια Κυπελο. 312. Σουντσβαλ - Γκετεμποργκ. Αργα στο τελος , εχουμε την Γκετεμποργκ να ΚΑΝΕΙ ΤΟ 1 - 2 , και να δινει χαρα στους παικτες μας. Το σημειο 2 κραταμε εδω μεχρι τελους.
313. Ας αρχισει η Βασκο Ντε Γ(κ)αμα απο αυτο το παιχνιδι την ανακαμψη της , επι της Σπορτ Ρεσιφε που οντως ειναι αρκετα καλη , ομως ο ΑΣΣΟΣ θα βγει με το χαμηλο 1,70.
314. Ιπατιγκα - Κρουζειρο . Κανοντας την αναλυση μας στο παιχνιδι αυτο το βγαζουμε 1-1.
Παω Αμερικη στο 316. Στο Κανσας οπου υποδεχεται την Ν. Υορκη.
1.760 χ.λ.μ θα πανε οι Νεουορκεζοι να παρουν το Χ με αμυνα στο διψασμενο για νικη Κανσας.
Στατιστικα το βλεπω αυτο το ματς. Περυσι συγκετρωτικα απο 7 ισοπαλιες , 12 νικες η φιλοξενουμενη και 11 ηττες , ενω οι γηπεδουχοι ειχαν 11 και 12 αντιστοιχα. Τα δε γκολ τους ηταν με την σειρα που προαναφεραμε. 47-45 και 45-45. 3-2 ειχε ληξει περυσι , και θεωρουμε οτι η Κανσας δεν θα μπορεσει να νικησει . Χ στο 3,10.
321. Λ. Ατζελες - Σιβας ΗΠΑ. Ντερμπυ της Καλιφορνια , με το Χ να δεσποζει. Μαλιστα το Χ κυριοι. Απο ενα ημιχρονο η καθε ομαδα. Η Φιλοξενουμενη το πρωτο και η γηπεδουχος το δευτερο. (2/Χ). Δεν θα καταφερει η Σιβας να κερδισει , και θα αρεστει στο Χ. Ισοπαλια που δεν κανουν παρα μια φορα τα τελευταια χρονια οι ομαδες αυτες.(06. 1-1).

Με Κωδικους .
312. 2
313. 1.
314. Χ.
316. Χ.
321. Χ.
Αυτα ειναι τα σημερινα πιστευω της στηλης μας.
Στα χθεσινα την Σαντεφιορντ που την ειχαμε στο Χ ειμασταν σιγουροι οτι θα ισοφαριζε επι μιας καλης αντιπαλου . Στο 83' εκανε το 1-2 (μεσα σε 5 λεπτα ανατροπη)και ψασαμε το σημειο.
Στο 232. η σκεψη μας ηταν λαθος.(ο-1). Η Φλουμινενσε καιγονταν για νικη(τελευταια)ομως και η Ατλ. Παραναενσε αυτο το παιχνιδι επρεπε να παρει σε μια κακη ομαδα ... που ομως ; χμ , περυσι η γηπεδουχος τερματισε 3η(ΤΡΙΤΗ Παρακαλω). Τζαμπα την κοντρα αφου το σημειο ηταν ξεκαθαρο.
Να δουμε τα λαθη μας , να μην θριαμβολογουμε , και με σκληρη εργασια να βγαλουμε και να βγαζουμε νικητηρια δελτια .
Αυριο ειναι ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και ενα καινουριο κουπονι θα ερθει για να το αναλυσουμε .
Μεχρι τοτε να περνατε καλα . ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ. SIMOS . SHOW.
Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ.

1 σχόλιο:

exotrela είπε...

Είδες Σίμο μου τι κόσμος κάνει βόλτες στις σελίδες μας?
Για τον (Πι)Πίνο λέω.
Από που και ως πού βρέθηκε αυτός μου λες?Μάλλον πάνω στο σερφάρισμα τον παρέσυρε ο Βαρδάρης που λέγαμε στην δική μας παραλία.Και έγραψε κατεβατό στα σχόλια.Ούτε που του απάντησα και απόρησα με την υπομονή σου που του απάντησες εσύ.
Τι να πω??????