2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 24 Ιουλίου 2008

ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ..........


......σ΄ενα παιχνιδι οπου ολοι ειδαμε στο τηλεοπτικο καναλι ALPHA την Βερντερ Βρεμης και τον ΑΡΗ να δειχνουν στους φιλους τους ,μερος απο το επιπεδο της ομαδας των.
Εμεις ειδαμε με το καλημερα τις αμυντικες αδυναμιες των κιτρινων , αφου στο 16 ' το σκορ ηταν 2-0 υπερ της Γερμανικης ομαδος.
Η ομαδα της Θεσ/νικης κατεπληξε οπως αναμενοταν στον χωρο του κεντρου και μπροστα.
Απο τα αριστερα ο Ρεγκειρο εκαμνε οτι μα οτι ηθελε θαρρεις και ειναι πολυ καιρο στην ομαδα , ενω στην ουσια εχει κανει μονον 2-3 προπονησεις.
Αρεσε ο ΑΡΗΣ σε γενικες γραμμες , αφου το 2-0 του 16' το εκανε 2-2 στο τελος του δευτερου ημιχρονου.
Πιεσε αρκετα ψηλα για να παιρνει μπαλες , πετυχε 3 γκολ , ειχε δοκαρι , χαμενο πεναλτυ το οποιο απεκρουστηκε , και εχασε τετ α τετ κυριως με τον Χαβιτο ο οποιος ηταν αρκετα ευδιαθετος.
Πισω πραγματι προβληματισε ο ΑΡΗΣ αφου εφαγε 2 γκολ με το κεφαλι αμυντικου παικτη της Βερντερ Βρεμης. Φανηκε η απουσια του Ροναλντο Γκιαρο.
Αν η ομαδα του Α ημιχρονου ειχε τον Γκαρσια , το σκορ θα ηταν σιγουρα υπερ του ΑΡΗ , αφου θα εβαζε ακομη ταχυτητα στην ομαδα .
4-3 υπερ της Βερντερ το σκορ για την ιστορια , και ενθουσιασμος στις ταξεις των κιτρινων.
Με 4-5-1 σχημα εμενα μου αρεσε ο ΑΡΗΣ. Ενα συστημα το οποιο θα μεταβαλλεται αναλογα τις αναγκες της ομαδας.
Εμεις σημειωνουμε και λεμε οτι ο ΑΡΗΣ εφετος θα ειναι η ομαδα του OVER.
Δειχνει επισης να ανατρεπει τα εις βαρος του σκορ. Παιζει τεχνικο γρηγορο και ουσιαστικο ποδοσφαιρο.
Ναι. Μπορουμε να αρχιζουμε να βγαζουμε τα πρωτα συμπερασματα. Αλλωστε ειναι το δευτερο παιχνιδι μονταρισματος της ομαδας.

Η στολη ειναι πραγματι μουρλια. Η μαυρη διαγωνια χοντρη ριγα στο κιτρινο μπλουζακι ειναι κατι το διαφορετικο για την Ελλαδα. Κεντριζει το ενδιαφερον.
Επομενο φιλικο με την Γκροιτερ Φιρτ. Τα λεμε μεχρι τοτε ξανα , και μακαρι να ειναι παροντες και οι Ροναλντο , Καλβο , Ντελορτε , Νετο , για να αγωνισθει ο ΑΡΗΣ ακομη πιο πληρης..........

Δεν υπάρχουν σχόλια: