2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 16 Ιουλίου 2008

ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΦΤΑΙΞΕ.....

Τολμησαμε να ζητησουμε το 2/1 της φιλοξενουμενης Λιουγκσκιλε. Το ημιχρονο ηρθε Χ , και μετα απλα η Γκαις εριξε 3 τεμαχια.(Χ/1). Κριμα γιατι διαλεξαμε αναμεσα στα 2 , αυτο που πονταραμε , και οχι αυτο που τελικα βγηκε.
Δεν πτοουμεθα . Οσοι θελουν μπορουν να πηδηξουν απο το καραβι μας.
Δεν θα αλλαξω πλευση. Θα συνεχισω με 141. κωδ. στο σημειο 1. που η αποδοση πηγε στο 4,50.
142. Χ . Εκανε γερη πατατα η Ελφσμποργκ στην εδρα της. Τωρα; Χ. Τιποτε αλλο.
146. Χ 3,20. 152. Χ. 3,25.
Δεν ξεφευγουμε στα πονταρισματα μας. 3 την φορα ειναι καλα..

Και αφου ξεπροβοδησαμε τον ΑΡΗ , στο α/φος για Μοναχο , και προσπαθησαμε να τους δωσουμε λιγη χαρα , το θεμα πηρε διαστασεις.
Ο Αγγελιοφορος στην σελιδα 7/23 τις 15/7/2008 ανεφερε το γεγονος οτι κατα την ωρα της επιβιβασης της ομαδας , υπαλληλος της Αερ. εταιρειας περιμενε τους παικτες , για να τους ευχηθει καλη προετοιμασια . Επειδη ομως ο θορυβος απο τις μηχανες ηταν πολυ δυνατος , εβαλε το κινητο στον τηλεβοα , και αποχαιρετησε τους παικτες με συνθηματα απο το γηπεδο Χαριλαου(......δεν εχω γκομενα δεν εχω λεφταααα...) Οι νεοι παικτες οντως τα ειχαν χαμενα.
ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ. Και ετσι πρεπει να γινεται απο ΄δω και μπρος.
Η Ομαδα ειναι τεραστια και πολυ μεγαλη. Ειναι πολυ δυνατη. Αυτο που συμβαινει ειναι απιστευτο. Ειμαστε πανετοιμοι , ενω πριν 2-3 χρονια επαιρναν και εμας τηλεφωνο να παμε να παιξουμε μπαλα. < Ο Υπογραφων του ενθετου με πρασινο φοντο , Π. Γκ.>
Βγηκε και το προγραμμα της SUPER LIGUE . Θα μπορειτε να το παρετε σε λιγες μερες απο τα ΠΡΟΠΟ της γειτονιας , η απο εφημεριδα της αρεσκειας σας.
Το πρωι εως και το βραδυ δεν θα αναρτησουμε σελιδα.
Κανει καλο και λιγη χαλαουα. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: