2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 8 Αυγούστου 2008

ΒΑΡΔΑΡΗΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ;


ΔΕΝ ΥΠΕΡΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.

Καλημερα σας.

Η στηλη για το φιλικο παιχνιδι του ΑΡΗ στο Χαριλαου το εδινε 6-0.

Το ματς εληξε 4-0. Θα μπορουσε να παει εκει που το διναμε.

Το εχουμε πει κατ΄επαναληψη. Εφετος ο ΑΡΗΣ ειναι ακομη πιο δυνατος. Ποιος ειναι αυτος που δεν συνφωνει οτι ο Ρεγκειρο δεν παιζεται , και οτι διπλα του ο Κοκε παιρνει σαφως μεγαλυτερη αξια αφου ανοιγονται οι χωροι στα μπασιματα που κανει απο την αριστερη πτερυγα ο αερινος και φοβερα εκρηκτικος φτεροποδαρος Ρεγκειρο.

Το παιχνιδι δεν αντεχει κριτικης μιας και ο αντιπαλος επαιζε ολο αμυνα χωρις να μπει σε κανενα σημειο του αγωνα στο παιχνιδι.
Και πως να μπει αφου στα πρωτα λεπτα του αγωνα το σκορ ηταν ηδη 2-0.

Μια Βελγικη ομαδα που παιζει στο ΟΥΕΦΑ. Στο 90' ο υψηλος Ντελορτε εκανε αυτο που ξερει.
Καρφωσε την μπαλα με το κεφαλι στο πλεκτο.
Ο καθενας θα μπορουσε να βαλει γκολ στο δευτερο ημιχρονο αφου τα ρηγματα που προκαλουσε με τα μπασιματα του ο Καλβο απο τα δεξια ηταν διαδοχικα το ενα πισω απο το αλλο , χωρις αυτο να σημαινει οτι απο τα αριστερα δεν γινοταν το ιδιο . Στην κορυφη ο Βλονταρτσουκ μαρκαριζοταν αποτελεσματικα και με πλατη στην εστια εκοβε την μπαλα για το... παρτο βαλτο ομως τα σουτς ηταν αστοχα.
Ηταν και το σκορ στο 3-0 που δεν εδινε μεγαλυτερη διψα για ακομη αλλα τερματα , και φαινοταν οτι με την ληξη θα μπει κι΄αλλο γκολ απο τους Θεσσαλονικεις.
Οπερ και εγενετο. Γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ Ντελορτεεεεεεεεεεεεε. θα ελεγε ο Αργεντινιος σπορκαστερ. Γκοοοοοοοοοοοοολ φωναξαν 12.000 κοσμος στο γηπεδο Χαριλαου.
Οποιος δεν παρει στα σοβαρα αυτον τον ΑΡΗ φετος κακο του κεφαλιου του.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ εχει ομαδες.
Τωρα μπορουμε να κοβουμε βαθμους απο την ΑΘΗΝΑ και ποιος ξερει......μπορει κατι να αλλαξει στον Ελληνικο ποδοσφαιρικο χαρτη.
Δεν λεμε τιποτε παραπανω. Μονον δουλεια.

Το κουπονι μας εχει παρει απο κατω ελαφρως....
Καποιοι λενε οτι θα περιμενουν πλεον τα υπολοιπα πρωταθληματα που μπαινουν σε λιγο.
Εμεις τους κατανοουμε.

Αργοτερα θα αναρτησουμε πιθανη πενταδα η τετραδα αναλογως με την εργασια.



2 σχόλια:

exotrela είπε...

Bλέπω,μεγάλη αλλαγή στα σωματεία της πόλης μας,Σίμο.Ο Άρης χθες ήταν άξιος συγχαρητηρίων,ενώ και ο ΠΑΟΚ αντίστοιχα ήταν δυνατός απέναντι σε ομάδες που πρωταταγωνιστούν στα εγχώρια πρωταθλήματα τους και στο κύπελλο UEFA.Μόνο θετικές σκέψεις μπορείς να κάνεις βλέποντας την εικόνα των ομάδων μας.......
Επιτέλους ατενίζουμε το μέλλον αισιόδοξα και η ώρα που θα ξαναπλυμμηρίσει ο Λευκός Πύργος δεν νομίζω να αργήσει πολύ......

ABBAS είπε...

ΑΝΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΔΑ. ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ;