2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 25 Αυγούστου 2008

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ............

Καλημερα πρωι - πρωι πραγμα οχι ασυνηθιστο βεβαια για την στηλη ομως επειδη η ημερα ειναι εργασιμη σκεφτηκα να αναρτηθουν τα σημεια απο τωρα για να μην εχουμε τα τρεχαματα της τελευταιας στιγμης.
Αρχιζει λοιπον την ΚΥΡΙΑΚΗ το Ελληνικο πρωταθλημα , και θα δουμε αν οι ομαδες εχουν καμμια διαφορα απο την προηγουμενη σεζον η οχι..
Τωρα θα μου πειτε αλλιμονο. Για να δουμε. Απο οτι ξερω αλλοι παραγοντες ειναι αυτοι που κρατανε τις ομαδες τουλαχιστον των πρωτων θεσεων αλλα και των τελευταιων εκει που θελουν , και οπως θελουν.
Οι ομαδες της πολης μας νομιζω οτι δειχνουν ικανες να ξεντροπιασουν εφετος την ολη προσπαθεια που θα επιχειρησουν δια του πονηρου.(παραγκα ντεεεε).
Και ξερετε ετσι ; Αν .. λεω αν δεν περασουν οι μεγαλοι της πρωτευουσας τοτε θα εχουμε γελια. Φανταστειτε να χανουν στις εδρες μας. Δεν θελει και τιποτε αλλο για να αναψει η μαχη , και ας λενε οι σπορκαστερς Βαλβερδεεεεεεε και τα τοιαυτα.
Αυτοι οι φουκαραδες τα παιρνουνε για να τα λενε. Και αν δεν τα πουν ... ο επομενος παρακαλωωωω..
Αυτην την μηχανη σπαστε την επιτελους. Τρια απο Κυπριακη ομαδα ειναι πολλααααα.
Μεσα στην Αθηνα ηττα απο την Ομονοια (οχι την πλατεια Ομονοιας) ειναι καταστροφη και δεν το χωραει ο νους.
Αυτες τις ομαδες καλειστε να νικησετε τουλαχιστον εδω μεσα , και με την φορα αυτη να παρετε και τον ιδιαιτερα φιλοδοξο εφετος Παναθηναικο.
Αυτος αρχισε να ξεχωριζει , οχι απο την Ευρωπαικη αναμετρηση , αλλα απο την διψα που τους διακατεχει για εναν τιτλο(πρωταθλημα)που βαζω στοιχημα θα γινει ενας τρομερος χαμος αν το κατακτησει. Θα μας μαθουν και οι ανθρωποι των σπηλαιων...
Στην αφετηρια λοιπον και τα παντα ειναι ετοιμα. ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ.
Η αντιστροφη μετρηση εχει αρχισει. Προσοχη στους πιτσιρικαδες , που δεν σκεφτονται το μετα αφου κανουν τις ζημιες δηλ. και επειτα τους συλλαβουν θα βαλουν σε μεγαλους μπελαδες τους γονεις τους , και αυτοι θα ειναι σε περιορισμο(φυλακη).
Με τα συνθηματα και την παρουσια μας βοηθαμε τις ομαδες μας. Γεμιζουμε τα γηπεδα μας.

ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΣΗΜΕΙΑ.
764. Χ.
766. Χ.
772. 2.
773. 2.
774. 1. OVER.

ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ.
772. 2.
773. 2.
743. Χ.

Δεν ξερουμε τι θα καταφερουμε σημερα ομως εχθες ηθελε λιγο προσοχη ως προς τα δυο τελευταια σημεια. Λιγο......
Στοιχημα ειναι ομως , εχει το σασπενς του.
Τελειωνοντας για σημερα περιμενουμε αυριο το καινουριο κουπονι για τις τελευταιες ημερες του Αυγουστου , που ειναι και οι τελευταιες ημερες του καλοκαιριου.
Να εχεις ομως διπλα σου την Χαλκιδικη και να μην πας μια βολτα να κανεις την βουτια σου μεσα στον Σεπτεμβριο δεν λεει.
Τωρα για σας που ειστε σε αλλο σημειο της Ελλαδος και δεν εχετε θαλασσα μπορειτε να βγαζετε απο την ναφθαλινη τα χειμωνιατικα σιγα - σιγα.
Στο κατω - κατω και το φθινοπωρο εχει την γοητεια του. Ειδικα ειπαμε τωρα που αρχιζουν και τα παιχνιδια του Ελληνικου πρωταθληματος..... Χαιρεται........

3 σχόλια:

ABBAS είπε...

τι εγινε απο σημερα πιανης δουλεια ?

Unknown είπε...

Very good......

Sierra Golf. είπε...

Χαιρομαι αφανταστα που συνφωνεις κοπελια , ομως εμενα μου δινεις την εντυπωση οτι ηρθες στην σελιδα για αλλο σκοπο,για αλλο λογο....

Για τον SELEO.
Οχι,απο Τεταρτη πιανω δουλεια το απογευμα.....