2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2008

ΤΟ ΕΧΕΙ Η ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ.......


Αφου ειναι πισω η Χελσινμποργκ γιατι να παρει το ματς απο την Γκεφλε που καιγεται.

Παλι πατατα. Ενω το αναλυσαμε εγωιστικα θαρρεις πηγαμε με το σημειο 2 και βγηκαμε απο τους στοχους μας. Καθαρα μονον την Φαλκεμπεργκ χασαμε μιας και διαλεξαμε το σημειο 2 , ενω ηρθε Χ.

Η Λιντς απεδειξε οτι εφετος θα κανει ανετη κουρσα για την ανοδο αφου περασε με το σαρωτικο 4-0 , το Βασμπι με την Χακεν μπορει να μην πηγε απο 2 σε Χ , ομως οπως σας δωσαμε τον λογο μας , βλεπαμε το σημειο Χ με ανεση.

Ποια Νταντι ρε παιδια. Μπορει να ειναι ομαδα ομαδαρα , αλλα εδω εχεις την Πατρικ του Θιστλ.
Μα καλα , δεν βλεπατε την νικη της φιλοξ/νης; Προκριση και 3,65.

Μονον για την Χελσινμποργκ εχω να λογοδοτησω , αν και αυτο θα μπορουσα να το αποφυγω.
Γιατι να παει να χτυπησει το ματς; Αχτι την ειχε; Λαθος μεγαλο που στερει την επιτυχια.

Και οπως καταλαβατε τα απορριφθεντα σημεια των Χ , καθε αλλο παρα κομμενα ηταν.
Σας τα εδινα για παιξιμο με τροπο , ομως στο 90' ενω μας εκανε το χατηρι πριν και πηγε το ματς στο 1-1 και λεω για την Κουιν Οφ Σαουθ στην εδρα της Νορτζελαντ απο 0-1 , η Κουιν με αυτο το σκορ εφευγε απο την διοργανωση ανοιχτηκε για να βαλει και δεχθηκε αμεσως και αλλο(σε 5 λεπτα ανατροπη) γκολ και μας εβγαλε απο το σημειο. Τελικο σκορ 2-1 σε 5 λεπτα απο 0-1. Αυτα διαλεγουμε για κακη μας τυχη. Ακομη και σ΄αυτα χασαμε στο τσακ.

Ο Παναθηναικος περασε αλλα δεν μας τα ειπε καλα. Οι Τσεχοι αν το επαιζαν το ματς απο την αρχη και δεν αφηναν ενα ολοκληρο ημιχρονο μπορει να αγγιζαν το θαυμα , οχι οτι δεν προσπαθησαν. Ηταν ομως αργα. Πολυ αργα. Και εκει ηταν που ο Παναθηναικος πηρε και το παιχνιδι και εδωσε ποντους για την Ελλαδα με την δευτερη νικη προκριση του.
Δεν ειχε καθολου αυτοματισμους αφου δεν μπορεσε να κανει κατι με συνδιασμο.
Ηταν ασυνδετος. Η πειρα του ομως ειναι τεραστια στον θεσμο και το γεγονος οτι παιζει για πλακα τις Τσεχικες ομαδες τον εφερε στους ομιλους.

ΑΥΡΙΑΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2008.
142. Μαριεχαμν - Γιαρο. Αν και πολυ φιλικες σχεσεις η Μαριεχαμν θα παρει το ματς , ενω για καλυψη θα βαλουμε για πρωτη μας φορα το Χ.
145. Καουνας - Ααλμποργκ το σημειο 1 και 2,30 αποδοση.
146. Σαντεφιορντ - Οντ Γκρενλαντ στο σημειο Χ και 3,45.
152. Ατλετικο Μαδριτης - Σαλκε εδρα και εδω. 1 με 1,70 αποδοση
176. Αραγουα - Γουαδαλαχαρα. Το σημειο 2 για την Γουαδαλαχαρα. Ας παιξει μπαλα και ανετα το πηραμε το σημειο. 2,00 αποδοση ειναι .

Η στηλη αυτα τα σημεια θα στηριξει αυριο και θα περιμενουμε τον δικο μας Ολυμπιακο με την δικια μας Ανορθωση. Ειναι πολλα τα λεφτα. Και μετα απο τοσα χρονια διαρκους παρουσιας ε; Δωδεκα; Πω πωωωωω. Με την πλατη στον τοιχο λοιπον και στις 21.45 η εναρξη του σπουδαιου αυτου αγωνα , ενεκεν του 3-0 του πρωτου γυρου.

Ακομη ενα SIMOS .. SHOW εφτασε στο τελος του.

Ηρθε η ωρα να σας πουμε καληνυχτα και αυριο μετο καλο.
Χαιρεται.......

Δεν υπάρχουν σχόλια: