2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2008

ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ.........

Κι ΄αν στην ΑΕΚ διαφαινοταν το τσουναμι των εξελιξεων , και περιμεναμε τον αποκλεισμο , που στο κατω - κατω απο το πρωτο παιχνιδι φανταζε σχεδον σιγουρος , στον ΑΡΗ επεσαν απο τα συννεφα. Οχι οι παικτες. Αυτοι ενταξει στενοχωρηθηκαν , ομως δεν το εδειχναν.
Οι φιλαθλοι της ομαδας επεσαν απο ψηλα. Βλεπετε υπηρχε ολο αυτο το διαστημα ο ΑΡΗΣ και ο ΑΡΗΣ και ο ΑΡΗΣ.. Βρε ... δεν πηρατε το παραδειγμα του Ολυμπιακου , η της ΑΕΚ τουλαχιστον απο τον πρωτο γυρο ακομα ακομα ; Ουτε το ποσο καλοι ηταν απο ενα σημειο και μετα στο ΧΑΡΙΛΑΟΥ; Συνφωνω οτι επρεπε και πρεπει να ανεβασουμε τον πηχη.
Που ειναι ομως; Τωρα θα μου πεις -σε ποιον τα λες.. Μα στον Κικε τον Ερναντεθ.
Σε ποιον αλλο να τα πω. Ανεβασε τον πηχη σενιορ. Ποσο αργησες να βαλεις ευελικτους και γρηγορους παικτες να σπασεις την αμυνα τους. Που ειναι οι ευκαιριες για να βαλεις εστω ενα γκολ , που ομως .. θα σου εδινε την προκριση. Ποιος θα ζητησει την τιμωρια καποιων για το αποτυχημενο αυτο παιχνιδι; Φυσικα δεν ειναι δυνατον να τιμωρησουμε εντεκα παικτες , γιατι κανεις δεν ξεχωρισε. Ολοι ηταν για κλαματα. Κιτρινα λοιπον τελος απο την Ευρωπη.
Νομιζω οτι θα υπαρξει αντιδραση του κοσμου του ΑΡΗ , οχι απο πλευρας διαμαρτυριων , αλλα απο πλευρας προσελευσης των φιλαθλων στο γηπεδο Χαριλαου.
Μια επισημανση. Ο Μπαγιεβιτς ηταν στον παγκο εχθες; Δεν ειχε καμμια διαφορα.
Θελει τολμη . Ο κοσμος ειναι ετοιμος. Εσεις κυριε Κικε ειστε ετοιμος; ΑΝ ναι αποδειξτε το.
Για να θελουμε να λεμε οτι...... τα καλυτερα ερχονται.
Φωτια πηραν οι τηλ. γραμμες των γνωστων πλεον Αθλητικων Ραδιοφωνικων σταθμων της πολης μας απο καταρακομμενους φιλους του ΑΡΗ , αλλα και απο πανευτυχεις φιλους του ΠΑΟΚ , που εδιναν αλλο χρωμα στην σημερινη ποδοσφαιρικη τραγωδια της χωρας , μετα τον διπλο Ελληνικο αποκλεισμο απο το κυπελο ΟΥΕΦΑ. Ακουστηκαν μεταξυ αλλων τα γνωστα ..... οπως - Αν ηταν ο ΠΑΟΚ θα περνουσε κ.λ.π. Αυτο ειχε ξανακουστει στον τελικο κυπελου , οπου και εκει ο ΠΑΟΚ παλι νικητης θα εβγαινε. Μονο που εμενα η γιαγια μου ελεγε....... η κοτα πρωτα κανει το αβγο , και μετα κακαριζει.
Και με τα γνωστα πειραγματα , τις λεγομενες γαζουρες , βραδιασε και ηρθαν τα καψουροτραγουδα. Καπου εκει εκλεισα το ραδιο , και μεσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ σας μετεφερα λιγο στο κλιμα της πολης μας. Για να ξερετε και εσεις που ειστε μακρια , οτι αυτη η πολη εχει απιστευτη ζωη.
Καπου εδω θα σας αφησω , αφου σας ειπω οτι εχασαμε.
Κουπονι τριημερου αυριο. Αρχιζει και το Ελληνικο πρωταθλημα.
Εμεις αυριο θα δωσουμε στην σελιδα τεσσερα (4) σημεια. Και ως τοτε καλο ξημερωμα....

Δεν υπάρχουν σχόλια: