2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2008

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΑΚΡΗ Σ΄ΑΚΡΗ........


Θελω να δω το παιχνιδι της Φεγιενορντ με τον Αγιαξ στο διπλο , ομως μου(με)χαλαει που ο Αγιαξ πηγε και μ΄εχασε απο την Βιλεμ , που περυσι σωθηκε στο τσαφ απο τον υποβιβασμο.
Βιλεμ η οποια εκανε και εκτος εδρας νικη στην Μπρεντα με 1-3 , και εχασε(125)1-0 στην τελευταια Ουτρεχτη. Με διαφορες αλλες παραμετρους το παιχνιδι μου στρογγυλοκαθεται στο Χ , παρολο που ο Αγιαξ ειναι και φανταζει ικανοτερος.

Στο γηπεδο της Γκενκ η Κλαμπ Μπριζ παει να παρει το παιχνιδι. Γυρω στις 24.000 φιλαθλοι θα δουν την αναμετρηση. Θα ειναι γεματο. Πιστευουμε οτι θα παμε στο 1-2 , 2-2;
Θα παρουμε το διπλο. Δεν κοιταμε τι εγινε τις προηγουμενες χρονιες. Το σκορ μας βγηκε βασει καποιων παραμετρων.

Οριακη νικη θελουμε και στο Ακαδεμικα με την Σετουμπαλ , οπου οι φιλοξ/νοι εχουμε την αισθηση και οχι μονον οτι θα παρουν το ματς. Σ΄ενα μεγαλο γηπεδο , χωρις ομως ελευση φιλαθλων (μονον 3.000 σχεδον παντα )παμε να ιδρωσουμε και εκει μεχρι να βγει το σημειο.
Καλα διαβαζετε την προιστορια 20-12-14 , ομως εχουμε μια καλη φιλοξ/νη και θα παρουμε το 2,65.

Νιουελς - Ιντεπετιεντε τυχη εχει το διπλο , ομως εγω κανω καλυψη στο Χ.

Ατλετικο Παραναενσε με την Γκρεμιο, παρολο που δια γυμνου οφθαλμου φαινεται το διπλο , το σημειο Χ ερχεται πιο ανετα να μας δωσει το 3,10.

Με αυτα τα σημεια θα κινηθουμε σημερα , και να προσεξουμε το Κοπεγχαγη Ααλμποργκ , το Κοτσαελι - Γαλατασαραι , και θα βαλω τον Απολλων Καλαμαριας με την Καλαματα , και τον Εργοτελη (Τελη) με τον Λεβαδειακο. Οι φιλοξ/νοι διαβασαν το παιχνιδι με τον ΑΡΗ , και θα πανε να χτυπησουν την αμυνα του Τελη που εχει πολλα κανα οπως ειδαμε και με τους Θεσσαλονικεις , ασχετα αν δεν εβαλαν κανενα γκολ , χανοντας ομως σωρεια ευκαιριων , να γυρισουν ακομα ακομα και το παιχνιδι. Το 3-0 δεν φιβιζει την Λειβαδεια.(40 παλληκαρια απο την .......).

Ειπαμε πολλες μπομπες τις οποιες θα τις παιξουμε Χ2 δευτερη ευκαιρια. Οτι μας δωσει.

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ.

..................................................


270. Φεγιενορντ - Αγιαξ Χ. 3,25.

358. Γκενκ - Κλαμπ Μπριζ 2. 2,35.

362. Ατλετικο Παραναενσε - Γκρεμιο Χ. 3,10.

370. Ακαδεμικα - Σετουμπαλ 2. 2,65.

374. Νιουελς - Ι ντεπετιεντε 2. 2,80. (με καλυψη στο Χ).

Το παιζουμε 1,50 Ευρω με πληρωμενη διπλη = 3 Ευρω καρφι.

Αν κατα την διαρκεια της ημερας μας βγουν και αλλα παιχνιδια , θα τα ανεβασουμε στην σελιδα. Αυτη ειναι η σημερινη χημεια των παιχνιδιων.

Παμε πρακτορειο..........

Δεν υπάρχουν σχόλια: