2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2008

Η ΠΡΩΤΗ ΓΕΥΣΗ............


Η ωρα που περιμεναμε εφτασε , και τα πρωτα συμπερασματα βγαινουν απο τον καθενα μας.

Το μακρυ μας και το κοντο μας. Οπως βολευει τον καθενα μου φαινεται. Μεχρι που και ο ΠΑΟΚ θα παρει πρωταθλημα , η ακομη ακομη και ο Πανιωνιος , ο Αστερας Τριπολης , η Α.Ε.Λ , ο ΑΡΗΣ , και οι λοιποι εκτος των συνηθως υποπτων.

Οι πριβε θεσεις ειναι αυτες που θα ψαξουμε να δουμε αν απειληθουν φετος.

Αν ειναι να πιστευει κανεις οτι καποια αλλη ομαδα θα κτυπησει το πρωταθλημα , να παιξει τωρα π.χ τον ΠΑΟΚ που τον δινει στο 101,οο σε περιπτωση κατακτησης. Τον Πανιωνιο επισης 101,00 , την Α.Ε.Λ το ιδιο ενω τον ΑΡΗ τον δινει λιγο πιο φοβισμενα , στο 67,00.

Αρπαχτε την ευκαιρια λοιπον αν νομιζετε οτι υπαρχει περιπτωση να χτυπησει κανεις το κατεστημενο. Οι αποδοσεις αλλαζουν με την παροδο του χρονου.

Ειναι ξεκαθαρο οσο και αν το θελουμε ολοι μας , οτι το πρωταθλημα θα παει σε γνωριμα χερια. Λιγο νομιζουμε οτι η ψαλιδα θα κλεισει , αλλα αυτο ειναι ενα θεμα που αν συμβει , μπορει να διορθωθει εκ νεου την επομενη αγωνιστικη χρονια με αποδυναμωση ξανα των ομαδων της ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ (εκ νεου αγορες παικτων) .

Ετσι βγαζουμε ενα συμπερασμα εκ του ασφαλους οτι το πρωταθλημα δεν φευγει απο το Λεκανοπεδιο. Η εκπληξη δεν θα γινει ουτε φετος ουτε ομως ποτε. Τουλαχιστον για τα επομενα πεντε χρονια. Εδω δεν μπορει ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ αυτος ο τεραστιος συλλογος να του παρει τα πρωτεια , και θα του τα παρει καποιος αλλος ; Αυτο θα γινει μονον σε ενα ματς , π.χ αν ειναι να βγει με νικη πρωταθλητης κανενας ΑΡΗΣ κανενας ΠΑΟΚ η οποιος αλλος εκτος Αθηνων , και ο Ολυμπιακος δωσει αγωνα μονον και μονον για να μην το παρει η ΑΕΚ η ο Παναθηναικος.

Κατα τα αλλα παμε καλα. - Δεν εχω γκομενα δεν εχω λεφτα , ΑΡΗΣ και δεν ειμαι καλα.....
ΑΡΗ μου για σενα τον τρελογιατρο τον επισκεφτομαι συχνα , δεν εχω σπιτι δεν εχω δουλεια....
ΗΡΑ .. ΗΡΑ φωναζω και λεωωωω,δεν θα σ΄αφησω ποτε. . . . και Τραλαλα..λαλα..δεν ειμαστε καλα στα μυαλα μας..
Εδω επανω εχουμε τον χαβα μας. Φιλικοτατα περναμε υπεροχα , πινοντας καφεδακι , και αφου αφηνει ο καθενας να νομιζει οτι η δικη του ομαδα ειναι καλυτερη.

Τον κακο μας τον καιρο. Κερδιζει ο Ηρακλης χαμος στην πολη ...κερδιζει ο ΠΑΟΚ .. της ποπης γινεται , κερδιζει ο ΑΡΗΣ αιντε θα τα σηκωσουμε ολα.. κι΄εσυ ΕΛΛΗΝΑ που βλεπεις την βαθμολογια μονολογεις . Εεεε ρε καυμενε ΠΑΟΚ που καταντησες ..... Αμ εσυ ΗΡΑΚΛΗ να παιζεις τα τελευταια χρονια για την σωτηρια .. κι εσυ καυμενε ΑΡΗ που να φας δεν ειχες , μπανανες για ορεξηηη...
Τι φωναζουμε και λεμε κατι αλλαζει. Μονον η γενικη καταταξη.
Στο τελος της κουρσας θα γινει ενας γενικος χαμος , επειδη στο τελος κυριοπλεκτικα καποια ομαδα του Βορρα , θα περασει τον Αστερα Τριπολης , και θα βγει στο ΟΥΕΦΑ. Τα πανηγυρια δεν θα κοπασουν καθολου , και με καμαρι θα διαλαλουν οτι η ομαδα τους ειναι στην ΕΥΡΩΠΗ. Αυτην που φετος με το καλημερα μας αποχαιρετησαν με χαμηλα το κεφαλι οι ομαδες μας.
Με χαρα θα παρω τον γιο μου , και θα τον παω σε επιλεκτικα παιχνιδια (κολωνες τυπου 1,35.) να χαρει και αυτος την σιγουρη νικη της ομαδας του.

Μακρια απο βια. Δεν αξιζει. Το εχουμε δει το εργο.. Ποιος ο λογος να σε χτυπησω η να με χτυπησεις. Τους πιασανε τους φονιαδες του παιδιου που ηταν Παναθηναικος.
Και η δικη τους ζωη σταματησε εδω. Γιατι; Δεν αξιζει.
Τα περασαμε και με την παροδο του χρονου ειδα(-με) οτι δεν αξιζει. Κοπηκαν και οι εκδρομες που περνουσαμε ωραια , με εστω μικροεπεισοδια. Χαμενοι βγαινουμε ολοι μας. Αυτοι που μπαινουν μεσα και....(νομος Ορφανου..) αυτοι που στην κυριολεξια σκοτωνονται σαν μαχη στον πολεμο , εμας που δεν μπορουμε να βγαλουμε τα παιδια μας απο την φυλακη , εμας που μας στερουν το αθλημα και μας αναγκαζουν να το βλεπουμε απο την Τ.V , εμας που μας ζητουν να γυρισουμε στα γηπεδα... Και δεν ειμαστε λιγοι. Δυστυχως....
Μακρια και αγαπημενοι θα μπορουσαμε να πουμε. Σ΄ενα πρακτορειο ΠΡΟ-ΠΟ να πονταρουμε στην ομαδα μας , που και εκει ομως αν μας δωθει η ευκαιρια θα πρεπει να μαλωσουμε για να αποδειξουμε οτι απομακρυνομαστε και αλλο απο τον χωρο.
Το πρωταθλημα αρχισε. Χαμηλα την μπαλα για τους φιλαθλους. Ολοι θελουν πρωταθλημα.
ΠΟΝΤΑΡΕΤΕ. Απο ΄δω ειστε κερδισμενοι. Εμπρος λοιπον.
ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ . Το βραδυ εχει στοιχημα. Τσεπουσιον τα ματς , και ντρινκ αφτερ μπαι ναιτ ναουμε αμα λαχει. Σωστοοοοοοοοος; SIMOS .. SHOW...

...................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: