2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

ΕΙΧΑΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΣΤΙΣ 30 ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΜΗΝΑ........


Δυστυχως αυτο που σκεφτομασταν εγινε πραγματικοτητα.
Ειχαμε πει λοιπον τι εξελιξη θα εχουν τα δρωμενα της χωρας. Το κυμα απεργιων και τα δυσαρεστα που προβλεπαμε. Υπαρχουν θυματα στην Αθηνα απο αλητες που εκαψαν τραπεζα ιδιωτικη ενω μεσα εργαζονταν υπαλληλοι. Οι βομβες ΜΟΛΟΤΩΦ αμεσως τυλιξαν το κτηριο φωτια και τρεις (3) ανθρωποι στην προσπαθεια τους να διαφυγουν πεθαναν απο ασφυξια (τοξικα) προσπαθωντας να ανεβουν στην ταρατσα. Δυο γυναικες και ενας αντρας.
Το πιο ανατρηχιαστικο ειναι οτι το πληθος νομιζε οτι οι δημοσιογραφοι ελεγαν ψεμματα για να διαλυσουν με αυτον τον τροπο τους διαδηλωτες. Αυτοι με λυσσα ακαιγαν οτι εβρισκαν μπροστα τους (VAN T.V) αυτοκινητα κτηρια ολοκληρα (Υπουργειου Οικονομικων)και οτι αλλο θελει ο οποιοσδηποτε.
Συλληψεις εγιναν οι ενοχοι πιαστηκαν ; Αυτοι που αφαιρεσαν την ζωη των υπαλληλων που δουλευαν για να μην χασουν την θεση τους. Νεοι ανθρωποι που θα εδιναν αγωνα για μια ζωη δυσκολη αφου τα νεα μετρα επιανε και αυτους.
Η χωρα στο ελεος της αναρχιας. Ενταξει ο Ελληνας δεν το << τρωει >> ευκολα αυτο , ομως εδω γινεται χαμος κυριολεκτικα. Υπαρχουν θυματα και η κατασταση ξεφευγει.
Αςε σκυψετε τα κεφαλια εσεις οι μεγαλοι και ας παρετε γενναιες αποφασεις χωρις σκοπιμοτητες και με εννιαια πολιτικη να αντιμετωπισετε την κριση. ΟΛΟΙ ΣΑΣ.
Και οι 300. Της Βουλης. Γιατι ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ με 3οο-σιους τα καταφερε.
Καντε τι και εσεις στην συγχρονη εποχη. ΟΛΟΙ ΣΑΣ.
Βουλιαζουμε. Τα νοικοκυρια κινδυνευουν η ισοροπια χανεται , ο κοσμος πανικοβληθηκε.
Αν το κρατος ειναι απων ολοι ειμαστε χαμενοι. Το χρημα πρεπει να ξαναρθει στις τσεπες μας και να κανει την γυρα του. Τα μαγαζια να ευδοκημισουν και τα χαμογελα να επιστρεψουν ξανα στα προσωπα μας.
Ας ειναι τα τελευταια επισοδεια , ας ειναι τα τελευταια θυματα της τυφλης βιας αυτων των ανθρωπων που αν σκεφτουν λιγο θα καταλαβουν τι εγκλημα πραττουν.
Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ. (Το δανειστηκα).
.....................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: