2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ........................


Ολα τα ειδαμε , ας δουμε κι΄αυτο!
Τελευταιος ο Ολυμπιακος στα Πλευ οφς.
Ο ΠΑΟΚ επαιξε απελευθερωμενα στο Κλ. Βικελιδης με μιση ομαδα. Ανοιγει νεα σελιδα στις δυο ΠΑΕ ; Λετε να αρχιζουν συνεργασια ; Θα μπορουσε να κατεβασει σχεδον ολη την ομαδα για να χτυπησει τον αγωνα ομως δεν το εκανε. Ετσι το εκλαμβανουμε εμεις! Επαιξε ελευθερα και εχασε τον αγωνα με 3-2 , ενω να φανταστει κανεις οτι ο Χαβιτο ηταν ο καλυτερος παικτης μαζι με τον Νταριο. Ποιος; ο Χαβιτο , ο οποιος εβαλε το πρωτο του γκολ στο πρωταθλημα. Ειχε βαλει κι΄ενα στο κυπελλο με την Καβαλα. Δηλ. στα πιο κρισιμα ματς , οπως τοτε με την Σαραγοσα!
Κυριοι τωρα που τελειωσαν ολα θα περιμενουμε με αγωνια να διωξετε κακην κακως τους ανημπορους απο την ομαδα. Δεν μπορουν να προσφερουν και κατα συνεπεια δεν αλλαζει σελιδα ο συλλογος.

Απο τον ΠΑΟΚ φευγει ο Σαντος κανοντας την ομαδα αυτη ψυχωμενη και με πολυ τσαγανο.

Οι προσθηκες δυο τριων παικτων στον ασπρομαυρο συλλογο θα φερουν την ομαδα στην προκληση που θα αντιμετωπισει εν προκειμενω να περασει σε ομιλους στο Τσαμπιον Λιγκ.

Τωρα για το ποιος θα ερθει (Ζορζε Κοστα) αυτο ειναι ενα θεμα που θα απασχολησει τους ιθυοντες του συλλογου. Ο Κος Κοστα ερχεται απο την Ολιανενσε και δεν ξερουμε αν θα πετυχει στην ομαδα της Θεσ/νικης. Το θετικο ειναι οτι θα εχει ετοιμη ομαδα και δεν θα αλλαξει κατι παρα μονον θα προσπαθησει να κανει την ομαδα επιθετικοτερη.

ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-1 και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ξεκιναει οπως περυσι η Λαρισα στο κατακαλοκαιρο. Βεβαια αλλο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και αλλο Λαρισα ομως ειναι δυσκολα αφου γινεται χαμος μεταξυ παικτων διοικησης και προεδρου. Ποιου Προεδρου; Ξερω και ΄γω!

Θα δειξει αμεσως μετα.

Τελος για εφετος το Ελληνικο πρωταθλημα και παμε Ν. ΑΦΡΙΚΗ οπου θα συμμετεχουμε στο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ.
==================
==================
123. Μονς. 2. 3,10.
125. Εστουδιαντες. 1. 1,60.
126. Κολομπους. 2. 2,85.
127. Νταλας. Χ. 3,20.
128. Φλαμενγκο. 2. 2,35.
--------------------------
Το στοιχημα μας ειναι αυτο και παιζουμε με << ψιχουλα >>.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ..........................

Δεν υπάρχουν σχόλια: