2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΟΚ VS ΑΡΗΣ ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 19.30.

Το ντερμπι της πολης.  Το ντερμπι της συμπρωτευουσας.  Το ντερμπι των αιωνιων , του μισους , της προσμονης των φιλαθλων κλπ κλπ.
Ο ΠΑΟΚ μετα την μεγαλη επιτυχια να φυγει αλωβητος απο την Ιταλια επι της Ουντινεζε και μενοντας ουσιαστικα αητητος στον θεσμο της Ευρωπης , καλειται αμεσως να στρεψει το ενδιαφερον του επι του μισητου αντιπαλου του.   Η ομαδα ειναι εμφανως κουρασμενη και αν επιτευχθει νικη αυτο θα ειναι αθλος για την ομαδα του Μπολονι.   Το στοιχημα ομως δεν ειναι να νικησει ο ΠΑΟΚ τον ΑΡΗ αλλα να μην χασει κανεναν παικτη του απο πιθανο τραυματισμο στο ματς με τους κιτρινομαυρους.
Ο ΠΑΟΚ λοιπον θα παιξει στην ουσια για να μην χασει (ναι) ενω αν φαει << παππα >> η ομαδα του ΑΡΗ απο τον κοσμο που θα ειναι εχθρικος τοτε θα επιδιωξει το γκολ και μετα αμυνα με σωστη διαχειριση να τελειωσει το ματς.    Αν πετυχει ο ΑΡΗΣ πρωτος γκολ τοτε θα αρχισουν σπασμωδικες ενεργειες προσπαθειες των ποδοσφαιριστων του δικεφαλου για να φτασουν στην ισοφαριση.
Ο ΠΑΟΚ σιγουρα θα κανει ευκαιριες και αυτο θα οφειλεται στην αρκετα κακη αμυντικη γραμμη του ΑΡΗ που μπλοκαρεται (τα χανει) οταν δεχεται πιεση.  Απ' εναντιας στον ΠΑΟΚ δεν συμβαινει αυτο γιατι το να του επιτιθεσαι ειναι προκληση καθως διαθετει σιγουρια στα μετοπισθεν.
Το ματς σημερα ειναι 50-50 ενω ο κοσμος που θα μαινεται ισως δωσει αυτο το κατι παραπανω στον γηπεδουχο.    Σκια στο σκηνικο ο Σιδηροπουλος που εχει φιλοπαοκτσηδικα αισθηματα λενε οι αριθμοι και οι Αρειανοι.   Ποτε ξανα αλλοι Καλοπουλοι και αλλοι Σταυριδηδες και αλλοι γνωστοι πλεον σιαιτητες που δινουν απλοχερα εναν αγωνα σε ομαδα της αρεσκειας τους.   Το παιχνιδι πρεπει να παιχτει στα ισια και να δει ολη η Ελλαδα εναν καλο αγωνα.   Η στηλη βαζοντας κατω τις παραμετρους ολες θα παιξει το σημειο Χ και με σκορ 1-1.  Ημιχρονο Τελικο Χ/Χ.   Τον αγωνα θα παρακολουθουν Εισαγγελεις και θα πρεπει να φερθουν οσο το δυνατον κοσμια οι φιλαθλοι - οπαδοι.  Το λεμε αυτο γιατι στα τελευταια παιχνιδια κανουν προπονηση εν ωρα κανονικου αγωνα και εκπρωσοποι της Θυρας 4 - 5 - 6 - 7 κ.λ.π.    Το θεμα ειναι να μην επιτραπει ξανα αυτο το φαινομενο η αν γινει να τιμωρηθει η εδρα ωστε να μην επαναληφθει ξανα.   Παντως σε δυο περιπτωσεις εισβολης φιλαθλων στον αγωνιστικο χωρο η ομαδα ΔΕΝ τιμωρηθηκε και αυτο ειναι σκανδαλο.     Οσο για τον ΑΡΗ;   Ακομη περιμενει πεναλτι.   Κλεινει ξανα νεο χρονο (μπορει και να τον περασε) απο τοτε που πηρε για τελευταια φορα , ενω πιο πριν ειχε κανει ξανα εναν χρονο για να παρει πεναλτι.  Και για μια ομαδα παρακαλω που εχει συχνα πυκνα επισκεψεις αγριες στην αντιπαλη περιοχη οντας επιθετικη.      Σημειωνουμε οτι ο Καστιγιο παιζει το καταπληκτικοτερο ποδοσφαιρο αφηνοντας αμηχανους τους εκαστοτε αντιπαλους του που δεν μπορουν να τον ανακοψουν.     Ο ΑΡΗΣ μπορει να υπερηφανευεται οτι εχει εναν δικο του Μεσι.    Θα παιξει σημαντικο ρολο αν μπορεσει και παιξει εξ' ισου καλα και στην Τουμπα.
Οσοι δεν συμφωνουν με τα λεγομενα δεν εχουμε παρα να σεβαστουμε τον λογο τους , ομως σαν Ποντιος συνεχιζω εμμενοντας στο σκεπτικο μου.
====================================
====================================
388.  Μπορντο - Λυων.  Χ.  3,00.  1-0.
394.  Αννοβερο - Στουτγκαρδη.  2-1 σκορ.  1.  2,20.   4-2 Τελικο.
397.  Μαγιορκα - Βιγιαρεαλ.  Χ.  3,20.  Πσσσσς.
400.  ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ.  Χ.  3,10.  1-1 ΣΚΟΡ.
414.  Κλαμπ Αμερικα - Πατσουκα.  Χ.  3,20.  2-2 σκορ ΠΑΡ' ΟΛΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ οι φιλοξ/νοι με ελυθερας.  2-2-6.  1-0 Τελικο.
---------------------------------------------
---------------------------------------------
407.  Χ.  3,10 με την Καλιαρι να θελει να επωφεληθει την Ουντινεζε απο πλευρας κουρασης και σκεψης του επαναληπτικου στην Τουμπα επι του ΠΑΟΚ.  0-0 Τελικο.
416.  Χ.  3,10 στον εκτος εδρας αγωνα της Μποκα Τζουνιορς.   0-0 Τελικο.
411.  Παρι - Μονπελιε.  Ο πρωτος με τον δευτερο και το σημειο 1 με αποδοση στο 1,65;  Και ενω εχουν παραδοση 5-4-4 ;   Σιγουρα το ματς ειναι της Παρι.   Κατι θα ξερουν οι μπουκ.  Δεν υπαρχει περιπτωση.  Σιγα μη σ' αφησουν να 'κονομησεις παικτουρα μου.   Μακαρι παντως!!!   Ο ΣΚΟΡΑΚΙΑΣ συμφωνει.  3-0 - 3-1 ψηνεται.   2-2 Τελικο.
===========================
Αυτα τα λιγα και για σημερα φιλοι της στηλης.
Η Κυριακη τελειωνει και μακαρι να πανε ολα καλα.
Μακαρι να παμε ταμειο και να εχουμε παρα στην τσεπη μας.    Το σιγουρο ειναι οτι ακομη εχουμε Ευρω.    Μονο ψαξε ψαξε εγιναν αφαντα και δεν μπορω να τα βρω (χαχαχαχαχαχα).
ΧΑΙΡΕΤΑΙ...................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: