2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ VS ΤΣΕΛΣΙ ΛΟΝΔΙΝΟΥ.

Χαμος στο Μοναχο απο την παρουσια περισσοτερων απο 30.000 Αγγλων φιλαθλων της Τσελσι.
Τι να πει κανεις γι' αυτην την κοινητοποιηση.
Η Μπαγερν παιζει την κουπα της Ευρωπης στο ιδιο της το <<σπιτι>> και η Τσελσι αποκλειοντας την Ρεαλ παει με καμαρι και δυναμικη να διεκδηκησει και γιατι οχι να παρει αυτη το Τσαμπιονς Λινγκ.
Η Μπαγερν ατρωτη εντος εδρας νικαει οποιον αντιπαλο ερθει στο Αλιανς Αρινα.    Ο Τελικος ειναι υποθεση των δυο καλυτερων ομαδων του θεσμου και απαιτει σεβασμο αν μει τι αλλο προς τον αντιπαλο.  
Ο Ντρογκμπα ειναι ετοιμος να σηκωσει στα χερια του το βαρυτιμο τροπαιο ομως και ο σημαδεμενος με τον εκπληκτικο Ρομπεν ειναι ετοιμοι να τα δωσουν ολα μπροστα στο κοινο τους ωστε να ειναι αυτοι οι νικητες της Ευρωπης.   Οι πρωτοι των πρωτων.
Εδω εχουμε να κανουμε με μια γηπεδουχο που χτυπαει απο το ημιχρονο , ομως ειπαμε τελικος ειναι και θα πανε συμμαζεμενα και με προσοχη στα νωτα τους.    Κατ' αρχας ξεχωριζω οτι το ματς δεν θα εχει πολλα γκολ.   Πεφτει ο ασσος στην Ευρωπη και ανεβαινει το Χ και το σημειο 2.    Εχουν σιγουρο το Χ/1 Ημιχρονο Τελικο.   Η στηλη ανοιγει τα χαρτια της.   Θα παιχτει το ματς 0-0 Ημιχρονο & 1-1 Τελικο.
Κατ' εμας το ματς θα παει στην παραταση και εκει δεν μπορουμε να ξερουμε ποιος θα ειναι ο νικητης.   Εκτιμηση ειναι οτι η Τσελσι ισως κανει την ζημια   Ισως.   Αυτα απο το μεγαλο παιχνιδι της Ευρωπης.
===============================================
===============================================
230.  Χιμπερνιαν - Χαρτς.   Τελικος με τις καρδιες να σπανε και στο τελος να ερχονται στις θεσεις τους.  2.  1,85. (επεσε η αποδοση).
232.  Βαρναμο - Λιουνγκσκιλε.  Χ.  3,10.   Ποιο κοντα στην νικη η Λιουνγκσκιλε.   1-1 σκορ ο σκορακιας απο 0-1.
247.  Ουνιον - Σαν Λορεντζο.  Χ.  3,10.  1-1 ΕΠΙΛΕΓΕΙ και εδω ο σκορακιας.
241.  Χονεφος - Βαλερεγκα.  Η Χονεφος μ' αρεσει.   Απο το 1-1 θα περιμενουμε να γινει το 2-1 να κλεισουμε σκορ και σημειο.    ***  Πηραμε το σημειο της εδρας.
229.  Φρεντρικσταντ - Στρομσγκοντσετ.  2-3 ΓΚΟΛ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ.  Η Φρεντρικσταντ μπορει να νικησει την γκοτσετ ;   Η φιλοξ/νη παντως ειναι πλεον δυναμη και θα παει να χτυπησει μια ομαδα που αντεχει και ανταποκρινεται στην πιεση.  2-1 Η 1-2 Ο ΣΚΟΡΑΚΙΑΣ;  Καπου εδω μας μπερδευει και εμεις κραταμε την αμεση ανταποκριση της γηπεδουχου.   Δεν θα λεγαμε οχι ακομη και σε 4-6 γκολ!!! την στιγμη που προτεινουν λιγα γκολ οι ειδημονες.    2,60 δινει το 4-6 γκολ 1,90 το UNDER και το 2-3 γκολ 1,90.   Αρα;  Αυτοι το εχουν στο 1-1 και οποιος σκοραρει να παρει και το ματς.   Δινουμε εδρα και νικη της με 2,75 αποδοση.   ***  2-3 τελικο και οχι 2-3 γκολ!  Απο λαθος γραφτηκε 1σσος.   Ανταποκριθηκε στην πιεση και κυνηγησε οσο μπορουσε στο σκορ την Στρομσγκοτσετ!!!  Τελικα εχασε 2-3.  Γι' αυτο ειχε αξια το 4-6 γκολ στην αρχικη μου σκεψη!!!
ΧΑΙΡΕΤΑΙ και καλο τελικο να εχουμε να γουσταρουμε με κρυα μπυριτσα και καλη παρεα.
Με χαρα τα ειπαμε απο κοντα με τον φιλο της στηλης Νταβατζης οπου και συναντηθηκαμε εδω στην εξωτικη Καλαμαρια.     Γιωργο εχει ο ΘΕΟΣ και ολα να πανε καλα!!!
Ευχες σε ολους και να ειμαστε τακτικοι με την επαφη μας στο ταμειο.
Γεια σας..............................

Δεν υπάρχουν σχόλια: