2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ VS ΤΣΕΛΣΙ ΣΤΟ CHL.

Ειναι ενα παιχνιδι που δειχνει και τον δυναμισμο του Μουρινιο ειδικα σε τετοια ματς , ομως θεωρουμε οτι η μαγκια του ειναι περισσοτερο εντος εδρας παρα εκτος.   Οπως και να ΄χει θα παει για αποτελεσμα.   Αν λοιπον η Ατλετικο Μαδριτης μπει δυναμικα και αρχισει την εντονη πιεση το ημιχρονο θα κλεισει προηγουμενη ,  (1-0) ενω για την συνεχεια εχουμε ενα γκολ για την Τσελσι και κατοπιν γκολ νικης για την Ατλετικο Μαδριτης.    Το 2-1 σκορ παιζει η σελιδα και κατι αλλο δεν εχει να σας πει στον συγκεκριμενο αγωνα.
Μπολτον με Λεστερ.   Ζυγιζοντας τα πραματα εχουμε over , γκολ γκολ  ενω προχωροντας στο σημειο θα παμε με την Λεστερ.  

Ρεντινγκ και Μιλντεσμπρο σε ματς ισοδυναμο να μας βγαζει ισοπαλια.  Το 1-1 σαν σκορ και το σημειο Χ ασφαλως!

Μπολιβαρ και Κλαμπ Λεον.   Εχουμε γκολ γκολ και over.    Αν θελουμε να παρουμε σημειο θα παμε με την Μπολιβαρ.   Η Κλαμπ Λεον απλα ομαδαρα.  Παιζει ομως ανοιχτα και θα δωσει ευκαιριες στην γηπεδουχο που ειναι καλη και παραγωγικη.

Ρειντζερς - Ειρ.   Τι να πει κανεις για την γηπεδουχο που εχει σημειωσει εως τωρα 100 γκολ!!!   Και εχει δεχτει μονον 16!!!    Η Ειρ μια καλογυμνασμενη ομαδα που εχει τσαμπουκα και προσπαθει με οπλο την κοντρα της να κανει ζημιες.  Και τις κανει.   Το μεγεθος ομως ειναι αξεπεραστο και η Ρειντζερς δειχνει να παιρνει το ματς και το σημειο 1 με αποδοση στο εξωτικο μαγευτικο 1,20.   Θα επιδιωξω το σημειο Χ με αποδοση στο 5,50.   Εχει τυχη μια καλη Ειρ.   Σκεφτειτε ομως.  Ο πρωτος εχει 95 βαθμους δηλ. η Ρειντζερς ενω ο δευτερος δηλ. η Ντανφερμλιν εχει 59 βαθμους.  Με ολο κι' ολο 2 ισοπαλιες και οι αλλες ολες νικες για την Ρειντζερς.   Ακομη και το Χ2 διπλη ευκαιρια περνω σε μονο πονταρισμα στο LIVE BET ομως αυτο.

Χρονια πολλα , ο Χριστος Ανεστη.
Μπαινουμε ξανα σε αγωνιστικους ρυθμους.  Καθε μερα , ολοι μαζι.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ...............................

Δεν υπάρχουν σχόλια: