2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟ ( CHL ).


Εχει Ιαπωνια στην σελιδα μας ....http://man-bet-show.blogspot.gr/  Απο τις 13.00 ξεκιναμε.

Γκολ χορτασαν ολοι οι ποδοσφαιροφιλοι του πλανητη εχθες καθως τα + 7 τα 4-6 και κυριως τα OVER ειχαν την τιμητικη τους.
Για να δουμε σημερα πως θα κυλησει το πραμα !!!

176.  Μονακο - Μπενφικα.  Προσεκτικη ομαδα η Μονακο αν βρει ευκαιρια κανει το γκολ.  Προσεχει αρκετα εως πολυ καλα τα νωτα της και αυτο θα κανει με την Μπενφικα μεχρι να καταλαβει οτι μπορει να σκοραρει.  Το Χ Ημιχρονου και στο Β' Ημιχρονο να κανει και το γκολ (νικης).  Οσο για την Μπενφικα οταν βρισκεται πισω στο σκορ αντιδραει.   Εμεις λεμε να μην την επιτρεψει η Μονακο και να παρει το ματς.

177.  Ολυμπιακος Πειραιως - Γιουβεντους.   Δειχνει σημεια ανακαμψης ο μεγαλυτερος συλλογος της χωρας μας και θα μπει στο Γ. Καραισκακης να δει στα ματια την μεγαλη κυρια του Καμπιονατο.   Ο Ολυμπιακος θυμαται εκεινο το 7-0 τω καιρω εκεινο και βλεπει σαν μιας πρωτης ταξεως ευκαιρια να νικησει την Γιουβε στον θεσμο του Τσαμπιονς Λιγκ.  Ποιος ειπε οτι η Γιουβεντους ειναι αχτυπητη;  Εμεις εδω λεμε οτι θα πεσουνε κορμια σημερα το βραδυ.   Μισο μισο το ματς και αν ο Ολυμπιακος πιστεψει σε αυτο που κανει τοτε μπορει να παρει και το ματς.    Εμεις εδω παιζουμε Θρυλο καθως ειδαμε οτι υπαρχει αντιδραση και οτι η ομαδα ξυπναει αγωνιστικα.  Το σημειο 1 με αποδοση στο 3,55.

172.  Γαλατασαραι - Ντορτμουντ.  Βλεπουμε μια Ντορτμουντ να μην υπαρχει καν στον χαρτη και με τις εμφανισεις της να αποκαρδιωνει τους απανταχου πολυπληθεις φιλους της ανα τον κοσμο.
Στον θεσμο του Τσαμπιονς Λιγκ ειναι αλλιως αλλα και παλι δεν βλεπω να μπορεσει να κανει ζημια στην Γαλατα που ειναι καλα αυτο το διαστημα μη παιζοντας και εξαιρετικο ποδοσφαιρο.  Απλα σφραγιζει την ανωτεροτητα της με νικες οριακες.   Νικη για την Γαλατα με το σημειο 1 στο 3,65.   Ο Ημιχρονοπουλος Τελικιδης μας λεει οτι θα παιξει 2/1 Ημιχρονο Τελικο.  Για τους παιζοντες Ειδικο στοιχημα.

170.  Αντρελεχτ - Αρσεναλ.   Να πουμε οτι ολα τα μεγαλα παιχνιδια που δινει η Αντρελεχτ τα παιζει φοβισμενα και μοιραια ερχεται το κακο γι' αυτην.  Ειναι μεγαλη ομαδα η Αρσεναλ;   Αποφασισετε εσεις.  Εμεις;  2/2 Ημιχρονο Τελικο παρ' ολο που η Αρσεναλ δεν ειναι κα-θο-λου καλα!

173.  Λεβερκουζεν - Ζενιτ.  Σκοραρει ευκολα και δεχεται εξ' ισου ευκολα το γκολ η Λεβερκουζεν.  Η Ζενιτ εχει μια πορεια πολυ καλη και αναμενεται συγκρουση μεγαλη.    Μ' αυτα και μ' αυτα νικη για την Ζενιτ , γκολ γκολ και OVER ζηταμε.   Με το γεγονος οτι η Ζενιτ θα πιεσει και θα επιζηησει το-α γκολ.

Μετα τις 20,00 θα κανουμε συνδεση στην σελιδα να δουμε τα μεταμεσονυκτια ματς του κουπονιου μας.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ..................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: