2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

ΑΝΑΤΡΟΠΕΑΣ ΣΚΟΡΑΚΙΑΣ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.

240.  Οσασουνα - Σπορτινγκ Χιχον.   1/2 ημιχρονο τελικο.
243.  Κατανια - Αβελινο.  Εμεις θελουμε 1/Χ ημιχρονο τελικο.  Το 1-1 Σκορ.
244.  Μοντενα - Βαρεζε.  Χωρις να ζυγισουμε πολλα πολλα μοιραζουμε το ματς στο Χ με αποδοση στο 3,15.   Στο ειδικο στοιχημα παιζουμε 2/Χ ημιχρονο τελικο.
Αυτα στο ειδικο στοιχημα.
240.  1/2.  1-2 για Σκορ.
243.  1/Χ.  1-1 για Σκορ.
244.  2/Χ.  1-1 για Σκορ.

======================================
======================================

164.  Ουγγαρια - Ελλαδα.  Για νικη παει η Ελλαδα στην Ουγγαρια μηπως και σωσει την παρτιδα.  Μετρια πραματα οι Ουγγροι και η ισοπαλια θα κυλαει οσο ο χρονος θα πιεζει.  Ποιος θα σε κατηγορησει αν << φας >> ενα ακομη γκολ στην κοντρα;   Προσπαθησες κυριε !   Με 2-1 Σκορ ο σκορακιας και το σημειο 1 εμεις με αποδοση στο 2,40 την στιγμη που ακουγεται για ρευστοτητα στην χωρα εως τις 8 Απριλιου.   Μπαλα θα παιξουμε;   Δεν μας φτανουν τα χαλια μας τρεχουν και τα σαλια μας.

163.  Ιρλανδια - Πολωνια.  Με επιθετικες τασεις και οι δυο ομαδες.  Να μην χαλασει η συνταγη.  Νικητης ομως να ειναι η γηπεδουχος.  Το σημειο 1 με 2,30.  Αν γινει αυτο τοτε OVER το ματς.

159.  Β. Ιρλανδια - Φινλανδια.    Το σημειο Χ με 2,90.  Δειχνει και με βαση το σετακι απολυτα ισσοροπημενο ματς.     Η Β. Ιρλανδια δεν ειναι και τοσο της εμπιστοσυνης.  Αν πουμε (αν) οτι θα πετυχει γκολ λεμε οτι οι Φινλανδοι θα ανταποδωσουν.  Να μην πουμε τ.π.τ αλλο και να παμε με αυτο το σκεπτικο.  Δηλ. και με το 1-1 σαν Σκορ.

158.  Αλβανια - Αρμενια.  Δανοι και Πορτογαλοι στον ομιλο.  Κι' ομως αυτη η Αλβανια κατι θα κανει.   Θα μπει σφηνα μεσα τους.   Με Χ/1 ημιχρονο τελικο , με οριακο Σκορ το 1-0 ( ετσι λεμε εμεις ) θα καμψει την αντισταση των Αρμενιων.   Θα βοηθησει και η εδρα με τους καυτους φιλαθλους!   Νικη για την Αλβανια.

Καλημερα φιλοι και φιλες της σελιδας μας.
Εχθες δεν καναμε το απολυτο γιατι δωσαμε στην Βιτσεντζα το δικαιωμα να υποταξει την Καρπι.  Ομως νωρις νωρις το 0-2 μας εκοψε στη μεση.   Η σελιδα σταματησε στο 3 στα 4 και δεν χαρηκαμε ενα καλουτσικο ταμειο.  
Η ωρα Ελλαδας αλλαξε.  Πηγαμε μια ωρα μπροστα και να προσεχετε στις υποθεσεις σας.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ...........................

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ...
http://seleojunior2.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: