2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

ΧΙΛΗ VS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ.

Ματσαρα.  Οπως ακριβως το περιμενει ο καθε ποδοσφαιροφιλος.
Εχουμε μια Αργεντινη ανεβασμενη και με κεφια με τις γραμμες της γεματες και δεν χρειαζεται να λεμε τα ιδια (Μεσι κ.τ.λ) και απεναντι την Χιλη που ειναι γρηγορη τεχνικη και επικινδυνη μπροστα κανοντας θαυματα.
Θελω να δω ενα παιχνιδι με την Αργεντινη να πετυχαινει γκολ την Χιλη να ανταποδιδεει , τις αμυνες να μην μπορουν να αντεξουν την πιεση και να ερχεται αυτο που ολοι ποθουμε.  Ο καταιγισμος των γκολ.   Θα ηθελα να παρω θεση ως προς τον νικητη ενω κατ' αρχας να πω οτι το 4-6 γκολ ειναι στα πλανα μου παρ' ολο που το ματς οπως λενε ολοι θα παει λεπτα και με ισσοροπιες.  Δηλ. ολοκληρωνοντας θα ηθελα να πω οτι θα δουμε ενα ματς ταλε κουαλε σαν αυτο με το Μεξικο.
Και παλι μαζι θα ειμαστε εαν αποτυχουμε στην σκεψη φιλοι της σελιδας.   Ενα σκορ τυπου 2-3 θα ηταν καλο.   Παντως να πω και παλι οτι η Χιλη ειναι κινδυνος θανατος και η Αργεντινη εχει αυτα τα ξεδιπλωματα που με συνοπτικες διαδικασιες καταφερνουν πληγμα στον αντιπαλο.   Οι επιθετικες δυναμεις θα δυαλισουν τις αμυντικες γραμμες.   Μακαρι να εχουμε δικαιο ως προς την σκεψη στον αγωνα.

Χωρις τιποτε αλλο και με την ωρα να πιεζει παμε για μια βουτια στις παραλιες της εξωτικης Χαλκιδικης μας.
Δυσκολες στιγμες και συναμα ιστορικες για την χωρα.
Ενωμενοι και οχι διχασμενοι να βγαλουμε ενα αποτελεσμα που θα προχωρησει την Ελλαδα στην αναπτυξη με συνοπτικες διαδικασιες.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: