2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

ΜΠΑΓΕΡΝ VS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟ CHL.

  --2682.  Μπαγερν Μοναχου - Ολυμπιακος Πειραιως.
Ο Ολυμπιακος παει σε μια εδρα που λυγιζει ατσαλια!  Τον οποιονδηποτε αντιπαλο τον κατατροπωνει η τρομερη Μπαγερν Μοναχου.  Με την υποστηριξη 5.000 και πλεον φιλαθλων του ο Ολυμπιακος μας θα μπει να πολεμησει εαν και εφοσον μπορει.  Η λογικη λεει οτι δεν θα τα καταφερει.
Εμεις ειδαμε τον αγωνα και σας τον παραθετουμε λοιπον.
Ακουμε απο πολλους και διαφορους 4 θα μασει αλλοι λενε 5 αλλοι 6 και ουτω καθ' εξης.
Το σιγουρο ειναι οτι ΔΕΝ εχει ελπιδες.   Γιατι ομως;   Ο ΑΡΗΣ σε εκεινο το αλησμονητο παιχνιδι μεσα στην τρομερη Ατλετικο Μαδριτης ειχε;  Το τελικο 2-3 αναγκασε τους παντες να υποκλιθουν στον Κοκε και την παρεα του.   Αυτο για να μην αποκλειετε τιποτε.
Με καλο Α' ημιχρονο να κλεισει ο Ολυμπιακος με Χ τα πρωτα 45' του αγωνα.  Απεναντι ο Λεβαντοφσκι βεβαια ομως αν κλειστουν οι χωροι και τα χαφ πανε καλα τοτε θα εχουμε την τυχη να δουμε τον Θρυλο ακομη και στην κοντρα.   Στην εναρξη του Β' μερους ενα γκολ να δωσει ωθηση στην Μπαγερν και αργα αργα ακομη ενα να δωσει στο φιναλε την νικη με 2-0 οπως μας λεει ο κυριος Σκορακιας στην γηπεδουχο.   ΔΕΝ φευγουμε απο αυτο το σκεπτικο και παιζουμε το 2-0 σαν τελικο σκορ οσο και το.... Χ/1 ημιχρονο τελικο.

  --2684.  Πορτο - Ντιναμο Κιεβου.
Η Πορτο εχει την ομαδα να καταβαλει την αντισταση της Ντιναμο και αυτο το γνωριζουμε.  Αυτο ομως που δεν βαζουμε στα πλανα μας για το σημειο ειναι οτι η Ντιναμο Κιεβου τους κοιταζει στα ματια και δεν τους φοβαται μεσα εξω.  Θα διεκδικησει αποτελεσμα λεμε ευθεως και θα εχουμε γκολ γκολ στο ματς.  Σε μια αηττητη Πορτο στην Ευρωπη για 12 παιχνιδια στο Ντραγκαο.
Το 2-2 πιεζοντας το μεχρι να βγει.  Το Χ/Χ ημιχρονο τελικο και το σημειο Χ με αποδοση στο 3,50.

  --2680.  Λυων - Γανδη.
Η Λυων δεν μπορει τουλαχιστον αυτο μας δειχνει καιρο τωρα.  Η Γανδη κινειται πιο ανετα και παιζει βγαζοντας ακομη και θεαμα.  Κατω απο αυτο το πρισμα δινουμε το 1-2 σκορ υπερ της Γανδης και το σημειο 2 στο 4,60.   Παιζει και το 4-6 γκολ (1-3).

======================================
======================================
Η Ζενιτ με την Βαλενθια στο 2-1 σκορ δηλ. στηριζουμε εδρα καθως θεωρουμε οτι η Βαλενθια δεν θα μπορεσει.   Μια μπορει μια δεν μπορει μας αναγκαζει να μην την υποστηριξουμε (στηριξουμε) στην προσπαθεια της.  ***  To 2-0 εδωσε μεν το σημειο ομως οχι το 2-1.  Το 2-0 εμελλε να ειναι και το τελικο σκορ.

Μπατε Μπορισοφ - Μπαγερν Λεβερκουζεν σε ενα ματς οπου βλεπουμε την ισοπαλια να βγαινει με το μεγαλο 3,60.  Στην Γερμανια το 4-1 δεν αφησε περιθωρια στην Μπατε.  Εδω;  ***  Το 1-1 ηταν το σκορ μας ομως για ποιον λογο δεν το αναρτησαμε ακομη δεν καταλαβα !!!

***  Απο τα σκορ πηραμε το 1-2 της Γανδης και το 1-1 της Μπατε Μπορισοφ με την Μπαγερν Λεβερκουζεν.  Χαθηκε το προτεινομενο 2-1 της Ζενιτ μιας και εληξε με 2-0 οπως και ο Ολυμπιακος που τον ειχαμε στο 2-0 ενω εληξε 4-0.

Αυτα παιζουμε σημερα 3-4-5 προτεινω εγω.
Δειτε το ειδικο στοιχημα και αποφασισετε.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ...........................

Δεν υπάρχουν σχόλια: