2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΑΝΤΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ EURO.....................

544.  Πολωνια - Πορτογαλια.  Μα τον Τουτατη θα ορκιζομουν οτι για ακομη μια φορα οι Πορτογαλοι θα παιξουν για την ισοπαλια.  
 Καλοζυγισμενο στα ματια μου το σημειο της ισοπαλιας και να πουμε οτι αλλωστε ειναι αυτο που θα πανε να παρουν και οι Πολωνοι.  Για την αληθεια γερνω στο 2πλο ελαφρα , τοσο ομως που μπορει να αλλαξει και το σημειο.  Καταληγω για τον αγωνα αυτον με Χ ημιχρονο και 2 τελικο.   Επαναλαμβανω μπορει να δουμε χιτσκοκικο φιναλε και ενα γκολ ακομη και απο το πουθενα που μπορει να δειξει τον δρομο προς τον τελικο στην Πορτογαλια.

================================================
=================================================
================================================

2601.  Οντς - Μαριεχαμν.  Θα παρω το Χ2 Διπλης ευκαιριας βλεποντας οτι η Μαριεχαμν μπορει να στηθει αναλογα για να παρει αποτελεσμα.

2008.  Αμκαρ - Κοπεγχαγη.  Προσεγμενες ομαδες με τις αμυνες στους σε πρωτη βαση και την Κοπεγχαγη ελαφρως να προηγειται στα κατια μας.  Ευθεως στο σημειο 2 με 2,25 αποδοση.

2570.  Ακτομπε - ΜΤΚ.  Οπως ειναι η Ακτομπε δεν μας δινει καν το δικαιωμα σκεψης.  Θα παμε με το σημειο 2 και 2,35 αποδοση.

2579.  Τουρκου - Γιαρο.  Θα δυσκολεψουν οιμ προσπαθειες για γκολ τουλαχιστον στο Α' ημιχρονο για τους γηπεδουχους.  Για τον λογο αυτον παμε με Χ/1 ημιχρονο τελικο και σε καθε περιπτωση με το σημειο 1 στο 1,98 αποδοση.

Να περνατε καλα και να εχετε κατα νουν τις κοντινες παραλιες καθως το καλοκαιρι προχωραει.
ΧΑΙΡΕΤΕ...................................


Δεν υπάρχουν σχόλια: