2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 21.45.

Αρσεναλ - Βασιλεια.  Με το γεγονος οτι η Αρσεναλ σκοραρει ομως και η Βασιλεια ειναι επιθετικη και επικινδυνη ομαδα , τουλαχιστον λεμε να βοηθησει στο OVER 3,5 λεμε εμεις.

Γκλαντμπαχ - Μπαρτσελονα.  Ενα παιχνιδι που πρεπει να δουμε και αυτο γιατι ελλείψει Μεσι δινει στην Γκλαντμπαχ μια ωθηση προς το γκολ.  Τα παντα θα κριθουν στο Α' ημιχρονο λεμε εμεις.  Αν δεν δεχτει γκολ η Γκλαντμπαχ θα πετυχει στο Β' ημιχρονο.  Θελουμε να πιστευουμε στο γκολ γκολ στο over ενω μαλλον το 1,33 μας λεει την αληθεια.  Παντως ξερουν τι πρεπει να κανουν οι της Γκλαντμπαχ.   Τραβηγμενο το 2-3 σκορ του Σκορακια;  Η στηλη επιλεγει το Χ ημιχρονου.

Ναπολι - Μπενφικα.  Την ισοπαλια στην επιλογη μου για τον αγωνα αυτον.  Η Ναπολι θα θελησει να κερδισει τον αγωνα εχοντας και τον κοσμο στο πλευρο της ομως η Μπενφικα ρε παιδια δεν χανει.  Πρεπει να ειναι πολυ προσεκτικη η Ναπολι η αρκετα πιο παραγωγικη για να βαλει απο κατω την Μπενφικα.  Το σημειο μας ειναι το Χ στο μεγαλο 3,75.   Πολυ χαμηλος ο 1σσος στο 1,50 προκαλει την κοντρα.  Δειτε ακομη παικταραδες και το Χ2 Πληρωμενη διπλη η της δευτερης ευκαιριας.
Αν παιχτει σαν μονό αποδεκτό ας παιχτει με πληρωμενη διπλη.

Ατλετικο Μαδριτης - Μπαγερν Μοναχου.  Με (μου) δειχνει ισοπαλια και σαν σκορ το 1-1.  Θα τραβηξω ομως αριστερα και θα παρω την εδρα.  Θελω νικη για την Ατλετικο Μαδριτης με το σημειο 1 στο 2,80 αποδοση.

Μπεσικτας - Ντιναμο Κιεβου.  Την νικη για την Μπεσικτας με 2-1 σκορ η επιλογη.  Κατα συνεπεια το over και το γκολ γκολ η το 2-3 γκολ.  Αυτο βγαλαμε αυτο και καταθετουμε.  Το σημειο 1 στο 2,05.

Καλα να περασετε σημερα το βραδυ με τα παιχνιδια στην T.V και το δελτιο στο χερι.
ΧΑΙΡΕΤΕ..............................

Δεν υπάρχουν σχόλια: