2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

ΜΕ 4 ΣΤΑ 5 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ....................

1812.  Αρσεναλ Τουλα - Ανζι Μαχατσκαλα.  2.  2,65.  Η γηπεδουχος σαν σε χειμερια ναρκη λεμε να μην ξυπνησει.  Υποπτα κοιταμε μηπως και διαφαινεται το ευκολο 2πλο ωστε να μας ριξουν στον λακο του ''κουβα'' ομως ακομη και με το 1-1 σκορ λεμε να παει στο 1-2 και να το παρει η καλυτερη Ανζι Μαχατσκαλα.
***  Μας εριξαν στον λακο αν και ειχαμε διαρκη χιονοπτωση με τις προσπαθειες και των 22 να φανταζουν δυσκολες.

1813.  Σπαρτακ Μοσχας - Ρουμπιν Καζαν.  2 ημιχρονου.  Εδω εμεις παντως λεμε να μην χασει η Ρουμπιν απο το Καζαν.  Με 2/Χ ο Ημιχρονοπουλος Τελικιδης.
***  Το 0-1 της Ρουμπιν στο 38' δεν κρατησε πολυ.  Στο 42' εγινε το 1-1 ενω στο Β μερος με 10 παικτες υπεκυψε η φιλοξ/νη.

1816.  Σιλκεμποργκ - Σοντερισκε.  Χ.  3,00.  Η Σοντερισκε παιζει καλα η Σιλκεμποργκ θα απειλει.
Με αντεπιθεσεις θα παει η Σοντερισκε και στο τελος λεμε να παρει την ισοπαλια.  Στο γκολ γκολ.
***  Το 1-1 ηταν το σκορ που παιζαμε με την ισοπαλια να διατυμπανιζεται απο εμας.

1823.  Ηρακλης Θεσ/νικης - Πας Γιαννενα.  Δεν θα χασει ο Ηρακλης!  Εγινε ντορος εχθες αρκετος με τον Αγιαξ της Ηπειρου στην ΕΡΤ οποτε θα πεσουν λεμε εμεις ολοι στο 2πλο που ειναι και αρκετα βαρβατο.  Με 1/Χ σε ημιχρονο τελικο.  Παντως θεωρειται παιχνιδι εξαιρετικης σημασιας τοσο για τον Πας που ειναι στα υψηλα διαζωματα της βαθμολογιας μας οσο και για τον Γηραιο που ναι μεν θελει να παιρνει επιτελους βαθμους σωτηριας οσο και το γεγονος οτι θα παιζει χωρις φιλαθλους καθως εγινε απαγορευση τους απο την διοικηση του Ηρακλη.   Σαν καζανι που βραζει οι οργανωμενοι θα προσπαθησουν και θα κανουν τα αδυνατα δυνατα να δουνε την αγαπημενη τους ομαδα.  Και θεωρω οτι θα τα καταφερουν.  Παμε στοιχημα;  Ισοπαλια κρινω -ουμε.
***  Προσεξετε εδω!  Στο μπλε ενθετο καναμε σκεψη πονηρη ομως δεν ειχαμε το σθενος να παμε μεχρι τελους με τον Ηρακλη.   Κριμα την σκεψη.  Καθαρη μας βλ@κεια!

1827.  Ααλμποργκ - Λιγκμπι.  Χ.  3,05.  Επεσε θεαματικα σχεδον το 2πλο απο το 3,60 στο 3,05.  Το 1,78 της γηπεδουχου ανεβηκε στο 2,00 (ωρα 13.00).  Η Λιγκμπι παιζει για να μην χασει και να παρει κατι παραπανω σε ολα τα παιχνιδια της  ο.κευ , ομως η Ααλμποργκ ειναι στην εδρα της και λιγο να διορθωσει τα κακως κειμενα τουλαχιστον θα ερθει ισοπαλη.  Εχει ασταθεια στην αποδοση της ομως και μια προιστορια που την επιτρεπει να παιζει καλα με την σημερινη αντιπαλο της.  Η ισοπαλια εχει να ερθει απο το 2001.  Αν εφευγα απο αυτο το σημειο θα πηγαινα με την εδρα.  Θα γινει καλο παιχνιδι ισσοροπημενο.
***  Με 1/1 τελειωσε το ματς.  Επρεπε να παμε με την εδρα.

Η εβδομαδα ξεκινησε και να μην ξεχασετε τα χρονια πολλα στους σημερινους εορταζοντες.
Σημερα ειναι του Αγ. Σαββα.
Χρονια πολλα στον Se leo φιλο και συνεργατη της σελιδας μας.
ΧΑΙΡΕΤΕ................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: