2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Π.Α.Ο.Κ VS Π.Α.Ο ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Νωρις στις 19,00 ο ΠΑΟΚ καλειται να ανατρεψει το εις βαρος του σκορ του πρωτου αγωνα στην Λεωφορο Αλεξανδρας.  Το 2-0 είναι ένα σκορ οπου μπορει εάν μπει δυνατα και πετυχει πρωτος γκολ να το παρει στα χερια του.  Να κλεισει δηλ. το ημιχρονο προηγούμενος με 1-0 π.χ.
Θα βραζει το γηπεδο είναι δεδομενο και ο Παναθηναικος εχει δουλεψει στον τομεα αυτόν ώστε να μην ''φαει'' παππα.
Δεν πρεπει επ' ουδενι να δεχτει γκολ ο ΠΑΟΚ γιατι αλλιως χαιρετα με στον Πλατανο.   Την εχει την ψυχολογια στα υψη και με αυτην θα παμε κι' εμεις.   Θελω να πω ότι το σημειο 1 ημιχρονου μας βολευει τοσο ώστε να παμε στο επομενο παιχνιδι του στοιχήματος.   Επειδή όμως κρινεται η προκριση πρεπει να πουμε ότι και ο ΠΑΟΚ είναι κοντα στο να παει τελικο.  Με 2-0 ισοφαριζει το σκορ του πρωτου αγωνα και μπορει ακομη και παραταση να παει την συναντηση.
Επειδή όμως και ο κοσμος παιζει μπαλα θα δωσει αντεπιθεση νικης. 
Θεωρούμε ότι το δεκαλεπτο 80' -90' θα είναι αυτό που θα δωσει την προκριση στην μια η σταν άλλη ομαδα.  Το 'χει το γκολ και ο ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟ στα τελευταια λεπτα.  Εμεις στο live θα παιξουμε επομενο γκολ τελευταιου δεκαλεπτου τον ΠΑΟΚ (καπου στο 84') ένα σεβαστο ποσο.
Επαναλαμβάνω όμως.  Παιζουμε 1 ημιχρονου.  Ο.Κ.
Ηδη η ΑΕΚ είναι στον τελικο και περιμενει τον ΠΑΟ η τον ΠΑΟΚ.
Ντέρμπι δικεφαλων Βορρα Νοτου η μαχη πρωτευουσιανικη;

Κασιμπασα - Ατικερ Κονιασπορ.  Κυπελο.  Οι φιλοξ/νοι ξερουν να αιφνιδιαζουν.  Καλη περιπτωση το γκολ γκολ ημιχρονου ( Χ ημιχρονου και 1-1 ) ενώ στο Β' ημιχρονο θελουμε την Κασιμπασα να νικησει στο σταδιο Ταγιπ Ερντογαν.

Αλαβες - Ειμπαρ.  Με την δυναμη της φιλοξ/νης θα παμε και την σοβαροτητα της.  Πιστεύουμε στο 1-2 σκορ.  ΝΟ.  0-0.  Με κοκκινη επαιζε η Ειμπαρ @#@@#

Αυτά για σημερα.
ΧΑΙΡΕΤΕ.............................


Δεν υπάρχουν σχόλια: