2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ VS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΣΤΙΣ 21.45.

2410.  Γιουβέντους - Ρεαλ Μαδρίτης.

Στο Πρινσιπαλιτι 75.000 θεατων , στο Καρντιφ της Ουαλιας εχουν ηδη στην διαθεση τους από 18.000 εισιτηρια οι δυο σουπερ ομαδες του τελικου του Τσάμπιονς Λιγκ.
Στο ψητο κατ' ευθειαν λοιπον και με τα ματια του Simosshow και της σελίδας του Κάθε μερα μαζι , για το δυνατο χτυπημα στο στοίχημα.
Περιμενουμε ένα παιχνιδι αναλογο της φημης των δυο ομαδων.   Εχουμε την Γιουβέντους να είναι ετοιμη να αναχαιτιζει τις όποιες επιθεσεις της Βασίλισσας Ρεαλ όμως δεν ξερουμε το κατά πόσο πιεστικη θα είναι η τυπικα φιλοξ/νη κι αυτό γιατι πρεπει να προσεχει στα ανασταλτικα της , αλλωστε αυτό είναι αυτονοητο.
Η Γιουβέντους φροντιζοντας τα μετόπισθεν θα βγει και αυτό είναι σιγουρο.
Πιστεύουμε σε ένα ανιαρο πρωτο ημιχρονο που το θελουμε να κλεινει 0-0.
Ο Ρονάλντο θελει να πετυχει ένα γκολ για να φτασει τον Μεσι που είναι πρωτος σκορερ του Τσάμπιονς Λιγκ.   Για τον Ρονάλντο είναι μια προκληση και θα καταναλωσει πολλες δυναμεις ώστε να το πετυχει , συνεπως θα ''πυροβολαει'' ακομη και ασκοπα πιθανολογω ώστε να το καταφερει.
Αν και με μυαλο εδώ θα πεσει στην '' παγιδα '' του αγωνα.   Δεν θα αφησει φαουλ για φαουλ χωρις να παιρνει μετρα για το τελειο σουτ.
Στο δευτερο ημιχρονο θελω να πιστευω ότι αργα η γρηγορα η Γιουβέντους θα σκοραρει.
Πιθανολογω γκολ Γιουβέντους στο 10λεπτο η μαλλον στο πενταλεπτο 65' με 70'.   Ετσι θα ανεβει πιο πολύ το ποσοστο του 1ου γκολ Γιουβέντους.
Με το 1-0 σκορ τελειωνω την μινι αναλυση οσο μπορεσα να σας βοηθησω.
Το Χ/1 σε ημιχρονο τελικο και το 1-0 σκορ καπου στο 69' του αγωνα.
Ουτε ονειρο ειδαμε ουτε τιποτε.   Ζυγισαμε καποια πραγματα την ωρα που πολλοι λενε ότι θα πεσουν γκολ εκατέρωθεν. 
Σε κάθε όμως περιπτωση θελουμε και δινουμε την κουπα στην Γιουβέντους , οποτε το σημειο μας είναι το σημειο 1 με αποδοση στο 2,95 (στις 15,10) μεχρι τωρα.

************************************************
************************************************

1205.  Τρομσο - Βαλερενγκα.  Χ  3,15.  Η αληθεια είναι ότι εχει 5 περιπου χρονια να νικησει την Ρενγκα η Τρομσο.

1229.  Γιονσεπινγκ - Μαλμε.  2 & over.  Δειχνει ότι εστω στα σημεια η Μαλμε θα παρει το ματς.  Παιζεται ευχαρίστως 2 & over.  Η μελετη στο ματς αυτό δεν δειχνει ουτε καν over ποσω μαλλον 2πλο.  Ο Σκορακιας είναι αυτος που μας λεει ότι θα επιτευχθουν τερματα.  Ναι στο γκολ γκολ επισης.  Ναι και στο 4-6.  Η επιλογή μας το 2πλο και over.

1221.  Σειναγιοεν - Ιντερ Τουρκου.  2  4,00.  Και μονον που την διελυσε η Ελσίνκι λεμε ότι δεν θα μπορεσει να βγει δυνατη και ετοιμη να παρει κατι αν και παιζει στο κοινο της.  Να ηταν μεγαλη ομαδα , ναι θα πιστεύαμε ότι μπορει να ορθοποδησει.  Λεμε όχι λοιπον και δινουμε την νικη στην Ιντερ Τουρκου και το λεμε αυτό γιατι εχει έναν ακομη λογο να νικησει η Ιντερ Τουρκου.
Να πετυχει 2 γκολ η φιλοξ/νη. 

Δεν θα παιξουμε κατι άλλο καθως εχουμε τον νου μας στον μεγαλο τελικο του Καρντιφ.

ΧΑΙΡΕΤΕ...................................






Δεν υπάρχουν σχόλια: