2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020

ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΕΩΣ ΟΤΟΥ......................


Σιγα σιγα ολοι σταματουν τους ποδοσφαιρικους αγωνες , πρωτα απο κοσμο και μετα ακομη και χωρις θεατες.
Οι ειδησεις οτι μεγαλοι σταρ του ποδοσφαιρου μα ακομη και προεδροι σωματειων ειναι θετικοι στον νεο ιο που χτυπαει την Ευρωπη αναγκαζουν για δραστικοτερα μετρα ουτως ωστε τουλαχιστον να εξαπλωθει βραδεως ο κορωναιος και βρεθει εμβολιο απο τους επιστημονες.
Κανουν υπερπροσπαθειες να προλαβουν το λιγοτερο κακο.  Αλλοι ομιλουν οτι εως τον Απριλιο θα παρουσιαστει το εμβολιο , αλλοι ομως ομιλουν ακομη και για εναν χρονο!!!
Η Ιταλια βρισκεται θαρρεις σε καραντινα , οι ΗΠΑ κλεινουν τα συνορα και αντιμετωπιζουν μ' αυτον τον τροπο την νεα νοσο , ενω σιγα σιγα το κακο γενικευεται.
Δεν ειναι αστειο και πρεπει να συμβαλουμε ολοι μας σε αυτο. 
Καιρος ειναι να καθησουμε στα σπιτια μας με οικιους μας να ζησουμε μαζι τους πιο πολυ λογω της ιωσης και να αντιμετωπισουμε ετσι το συμβαν.
Απο το σπιτι ξεκιναει η ενημερωση στα παιδια μας να μην παρευρισκονται σε κλειστους χωρους και να αποφευγουν καθε ειδους μαζωξεων.
Το αντισυπτικο ανα χειρας γαντια στην εργαστιακη μας σχεση για τις οποιες συναλλαγες και οχι κοντα σε ατομα που κυριως ειναι εστω κρυολογημενα.
Το προβλημα γινεται μεγαλο και η παγκοσμια οικονομια απειλειται με τις οποιες συνεπειες.
Εμεις σε κανονικους ρυθμους στις εργασιες μας ομως εαν δουμε κατι περιεργο στον εαυτο μας οφειλουμε να επισκευθουμε τον ιατρο μας.
Ζουμε πλεον με αυτο και πολλοι πιστευουν οτι δεν θα ''πεθανει'' αυτο το μικροβιο και θα ισχυει παντα!!!
Ολα αυτα ειναι αποψεις και μεχρι τοτε , δηλ. μεχρι να φανει φως ιατρικο οφειλουμε να φροντιζουμε την αμυντικη θωρακιση μας με ολα τα μεσα που προβλεπονται για εμας και για τις ευπαθεις ομαδες , αλλωστε ειμαστε αλυσιδα και πρεπει να νοιαζομαστε ολοι μας.
 - Τα παιχνιδια πλεον ειναι ολο και πιο λιγα οποτε με αυτην την αφορμη σταματαμε την  μεχρι νεοτερας στοιχηματικη ενημερωση.

ΧΑΙΡΕΤΑΙ............................

Δεν υπάρχουν σχόλια: