2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 6 Μαΐου 2021

ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ ΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ.


Πέρασε λοιπόν η Τσέλσι , η ομάδα δηλ που ξεκαθάρισε η σελίδα μας εξ' αρχης οτι θα είναι στον μεγάλο τελικό.  Εκεί οπου την περίμενε πιο πρίν η Μαντσεστερ Σίτι.  Οι Πολίτες είμαι σίγουρος το γνώριζαν καθώς σύγκριναν τα παιχνίδια τους και είχαν βγάλει το συμπέρασμα απο πρίν.  Ασχετα εαν ηθελαν την Ρεαλ στον τελικό.  Εναν τελικό που θα εχουμε χρόνο να αναλύσουμε για το ποιά ομάδα δηλ θα κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο της Ευρώπης.

22.00.  Αρσεναλ - Βιγιαρεάλ  2 4,30.    2 & over.

  -  Οχι.  Δεν μπορεί αυτή η Αρσεναλ να κάνει την υπερβασση γιατί για υπερβαση πρόκειται.  Η γενική της εικόνα δεν είναι καθόλου καλή και πρέπει να βγεί μπροστα να πετύχει τέρμα η τέρματα.  Μάλλον δηλ τι μάλλον τέρματα χρειάζεται για να μπορέσει να ελπίζει.  Γκόλ θα δεχθεί δεν το συζητώ.  Το θέμα είναι πόσα;  Εεεεεε κάπου εκεί σταματώ!  Σταματώ στο σημείο 2 στο 4,30 (stoiximan) με 2πλο & over ακόμη ακόμη.  Και τι δεν θά 'δινα για νίκη πρόκριση στους gunners την αγαπημένη μου ομάδα.  Απέναντι τους εχουν μια ομάδα που την βλέπεις και λές .... την  εχω.  Ομως;  Μπές στο ρεζουμέ ψάξε - ανέλυσε τον αγώνα που θα γίνει;   Τι βλέπεις παίκτη;  Δεν μπορείς να αρνηθείς το σημείο 2 στο 4,30.  Πρέπει να γκρεμίσουν φούρνοι.


22.00.  Ρόμα - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ  2  1,87.

  - Η Ρόμα θα αλλάξει σελίδα.  Πρώτα ας χάσει απο την ανώτερη Μαν. Γιου και μετά θα δούμε και εμείς αυτήν την προδιαγραφώμενη αλλαγή της.  Στο παιχνίδι μας τώρα.  Τι νέα;  Ολα καλά; Ναι.  Αντε γειά.  Δεν υπάρχει παρά μόνον το στοίχημα στη μέση.  Ασε την Μαν. Γιού και θα τους κατασπαράξει τους Ρωμαίους.  Επειδη ομως θα δείξουν οίκτο ας πάρουμε το 2πλό σκέτο και ... τέλος.  Και πάλι με φόβο μην μας κάνουν καμία κασκαρίκα.  Συμφέρει η ''πρώιμη πληρωμή'' στην ΒΕΤ 365 οπου με δυό γκόλ της φιλοξ/νης κλείνουμε το σημείο.  Ας περιμένουμε να γίνει αυτό και ολα καλά.  Να σου δώσω το 2-3 γκόλ και αν γίνει κατακλυσμός απο γκόλ πάλι;  Πάμε ορθόδοξα προς την νίκη μας.

============================
Στο ΑΡΣΕΝΑΛ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ ξεχωρα απο ολα θα παίξω ενι τάιμ 2-1 σκόρ στον αγώνα.  Δηλ σε κάποια φάση του αγώνα να υπάρξει το 2-1 σκόρ.
Την ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ ενι τάιμ στο 1-1 σκόρ οπως και την ΧΕΡΤΑ ενι τάιμ στο 1-1 σκόρ.
============================
ΩΡΑ  16.20.

19.00.  Μπελενένσες - Πορτιμονένσε  Χ  2,62.  
 
 - Βρείτε την ισοπαλία με γκόλ να πληρώσει καλύτερα.



19.30.  Χέρτα - Φράιμπουργκ  Χ2  διπλής ευκαιρίας  1,80.

  - Κάπου εκεί στο 1-1 μας αφήνει ο Κύριος Σκοράκιας αν και εσείς πρεπει να λάβετε γεγονός την ανάγκη του αγώνα για την Χέρτα καθώς είναι υποψήφια προς αποχώρηση και οχι σαν τον 30φυλλο του survivor 😅😅 γιατί αυτόν τον σώζουν (9η φορά) ενώ την Χέρτα αραγε η Φράιμπουργκ;  Εμείς εδω λέμε οχι.

Για σήμερα εκπληρώσαμε το ''χρέος'' μας.  Να δούμε εαν και εφ' οσον ευδοκιμήσουν τα ΠΑΡΟΛΙ μας ειτε με ΔΥΑΔΕΣ ειτε συνδιαστικά ακόμη και σαν μία ΤΕΤΡΑΔΑ.

Θα περιμένουμε τα αποτελέσματα βλέποντας και τους αγώνες ενδιαφέροντος μας.


ΧΑΙΡΕΤΑΙ...................................................



Δεν υπάρχουν σχόλια: