2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 7 Μαΐου 2021

Προσεκτικά στα σημεία σήμερα με καλές επιλογές για το Κάθε μέρα μαζί...........

 Η χθεσινή ημέρα ηταν εφιάλτης για την σελίδα που υπέστη πατατράκ στην κυριολεξία.  Κάκιστη στοιχηματικά κύλησε και δεν σωσαμε ούτε τα προσχήματα.  Τώρα βέβαια θα με (μου) πεί κάποιος ...ελα μωρέ σιγά το πράμα χάθηκε μια ημέρα σαν τόσες αλλες ομως δεν είναι ετσι παιδιά γιατί εάν πήραμε το μήνυμα η λογική λέει οτι περνάμε ντεφορμάρισμα και πως ενός κακού ... μύρια επονται , αυτό ομως θα το ξέρουμε στο τέλος της σημερινής ημέρας οπότε και θα πράξουμε ανάλογα για την συνέχεια δηλ να σταματήσουμε 1-2 ημέρες η οχι.

Λαβωμένοι προχωράμε στην σημερινή ημέρα.  Πάμε να δούμε μαζί τα παιχνίδια που επιλέξαμε για σήμερα.

***  ***  ***  ***  ***  ***  ***  ***  ***  ***  ***  ***  ***  ***


21.45.  Ντάνταλκ - Σλίγκο Ρόβερς  2-3 γκόλ.  Ενα πολύ ωραίο ισόπαλο αποτέλεσμα διαφαίνεται.  Πάντως εαν φυγει απο το 2-3 γκόλ να ξέρετε θα μας πάει στο........2-2 σκόρ.  Σκοράκιας σπίκινγκ σε λέω.



22.00.  Λάνς - Λίλ  2-3 γκόλ.

  - Το σημειώσατε το 2-3 γκόλ;  Καθήστε τώρα να σας σηκωθεί η τρίχα.  Η Λάνς είναι του 2-1 και η Λιλίκα του 1-2.  Πρώτον πως θα σας φαινόταν εαν κολλούσε στο 1-1;  Μεγάλο το σημείο της εδρας - θα μπορέσει να κάνει 2πλό η Λίλ;  Παιδιά εαν θέλω να τολμήσω σε σημείο θα πάρω το 2πλο.  Θεωρώ πως η Λάνς θα ξεκινήσει τον αγώνα κυνηγώντας το σκόρ.  Θα το δώ.  Είμαι σίγουρός οτι είναι ματσάρα.  Ομως θέλω εστω τρείς φορές να ακούσω τον Γάλλο σπήκερ να φωνάζει........γοοοοοοοόλ (χαχαχαχαχα).


22.00.  Λέστερ - Νιουκάστλ  2-3 γκόλ.

  - Δεν κοιτάζω καν το 1,40 στην εδρα.  Και βέβαια με μιά ματιά κιόλας δίνω προβάδισμα στην Λέστερ οσο και αν δώ εκ βαθέων τον τρόπο ανάπτυξής της στο εκάστοτε εντός εδρας παιχνίδι της ομως με την σκληροτράχηλη Νιουκάστλ εγώ ακρη δεν βγάζω.  Οι συνεργάτες μου επεσαν να με ''φάνε'' που προσπαθώ να δω κάτι αλλο εκτός της εδρας μα εγώ κοιτάζω την συμπεριφορά των ''ανθρακορύχων'' και αυτό με αφήνει ενα ερωτηματικό ως προς την νίκη.  Για τον λόγο αυτόν λέω ναι στο 2-3 γκόλ τους.  Αν μας κονιορτοποιήσει το σημείο η ικανή Λέστερ (κόντρα επιθέσεις) τότε στον κουβά και πάπαλα.  Και να πείς πως κοντράρεις το σημείο παίκτη;  Πάμε με το 2-3 γκόλ λοιπόν.


22.00.  Σοσιεδάδ - Ελτσε  2-3 γκόλ.

  - Ακόμη ενα μάτς που θα πρέπει να υπερασπιστώ το 2-3 γκόλ με σκεπτικό καθαρά στοιχηματικό.  Η Ελτσε (Ελληνες) παίζει το τομάρι της και οι γηπεδούχοι είναι κάπως αυτό το διαστημα ενω θέλουν θετικό (τρίποντο) αποτέλεσμα.  Αυτό πρέπει να μας πάει σε σφιχτή αναμέτρηση και στο τέλος τέλος να πάρουμε το ποντάρισμά μας.

======================================

======================================

19.30.

--- Αννόβερο - Ντάρμσταντ  g.g  A' ημιχρόνου.

  - Αυτό δείχνουν οι ενδείξεις μας.  Μακάρι.  Δηλ τι μακάρι ρε μεγάλε.  Τσαλάκωσέ το σε λέω.


--- Χόλστάιν Κίελ - Σαν Πάουλι  2-3 γκόλ.  

  - Απο το 1-1 μπορεί να πάει και αριστερά και δεξιά.  Ο Ανατροπέας μας λέει.  1/2 ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΤΕΛΙΚΟ.  Λίγα λέει ο μπαγάσας με το τσιγκέλι του τα βγάζουμε.

======================================


======================================

Να μην το παραγ(ε)μίσουμε 😅 απόψε!

ΧΑΙΡΕΤΑΙ....................................................................



Δεν υπάρχουν σχόλια: