2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΡΗ ΜΑΣ...................................

Δωσ' μου και μενανε πινελο κιτρινο , σου βαψω ολο το νησι και θα λεω οτι κιτρινισε ο τοπος.
Δεν υπαρχει διαφορα καμμια.  Αφομιωνεται.   Ξυπνησε ο κοσμος.  Βλεπει την γενικη προσπαθεια που κανει ο ΑΡΗΣ να γινει μεγαλος και τρανος και τον δυναμωνει παραπανω με τα αισθηματα του.
Γκολ στο 94' και στα Λιμεναρια Θασου εγινε ενας χαμος.      Απο τρεις καφετεριες με γιγαντοοθονες φωναξαν τα αρρωστα Αρειανακια.   Διπλα μου δυο Καστοριανοι με κουφαναν με την δυναμη της φωνης τους.       Στον Ποτο εγινε πανικος και το μπουλντογκ εκοβε βολτες.   Πολλοι Σουπεραδες κορναριζαν στους δρομους και εδιναν αλλη νοτα , καφως οι τουριστες ρωτουσαν ποιος επαιζε και οταν ακουγαν για τον ΑΡΗ ελεγαν ....... ααααα ΑRIS ?   Good team.   ARIS. 
Ικανοποιηση αλλα μεχρις εκει.    Πολλες αδυναμιες αμυντικα ( το ξερουν απαντες ) ευτυχως που δεν πετυχαν γκολ στο Α' Ημιχρονο οι Αυστριακοι που εχουν 23 πρωταθληματα και 27 κυπελλα.
Με 2 αστρα στην φανελα τους δεν εριξαν το ηθικο των κιτρινων του Βορρα.    Μετα το μουδιασμα του Α' μερους και την εναρξη του Β' μερους , ο κοσμος ειδε εναν αλλο ΑΡΗ.    Τον ΑΡΗ που θελει να βλεπει να σπαει αμυνες και να σχιζει δυχτια.        Εστω και στο 94ο λεπτο , εστω και οταν εβαζε ο ρεφερι την σφυριχτρα στο στομα του για να ληξει τον αγωνα.       Διεκοψε δυο φορες τον αγωνα , μια σε καθε ημιχρονο και προκαλεσε την οργη του κοσμου γιατι εκοβε τον ρυθμο.    Ηταν ομως σωστο γιατι εμεις πιναμε τα κοκτειλς μας και σταζαμε στον ιδρωτα , φανατστειτε να παιζαμε και μπαλα.
Καποιοι λενε , πληρωνονται ας παιξουν.   Αυτο κανουν ομως οχι και να πεθανουν.       Ειναι ανθρωπινο σε τετοιες θερμοκρασιες να γινονται αυτα τα ΤΑΙΜ ΑΟΥΤ , ομως στα υψομετρα της Χιλης . τοσες χιλιαδες μετρα ψηλα , εκει που πηγαινεις εκδρομη και περπατας χωρις να μπορεις να αναπνευσεις;    Εκει τι γινεται;    Απλα χανεις και τιποτε αλλο.    Με τα χιονια στο πολυ κρυο να διακοπτουμε τον αγωνα , να πηγαινουν σε σομπες να ζεσταινομαστε και μετα ;   αφου πιουμε και κανεναν καφε ας αρχισουμε τον αγωνα.     Σοβαροτης μηδεν.   
Συνεχιζει ο ΑΡΗΣ να κραταει αητητο το καστρο του.     Μπραβο ΑΡΗ και καλη συνεχεια.
Η Αυστρια ειναι το τελευταιο εμποδιο πριν τους χρυσοφορους ομιλους.    Ας γινει οπως με την Σαραγοσα.    Το γκολ - γκολ προσφερεται στο δευτερο παιχνιδι , ομως ειναι νωρις ακομη.
Και με ηττα 2-1 περναμε.     Ετοιμοι οι της Αουστρια Βιεννης , ομως πλησιαζει τις τελειες επιδοσεις ο ΑΡΗΣ μας.
Ο κοσμος;    Τι να πει κανεις!    Ετρεμε το γηπεδο και οι Αυστριακοι εχαναν την αυτοσυγκεντρωση τους.    Δεν εγινε και δεν γραφτηκε το παραμικρο.       
Τελος καλο , ολα καλα μερος πρωτο.
Αυριο ο ΠΑΟΚ με την Φενερ Μπαχτσε παιζει τα ρεστα του.       Δυσκολα ξε-δυσκολα οφειλει να παρει νικη και αυτος και να παει στην πολη με πλεονεκτημα.
Η Φενερ προπονειται στο γηπεδο του Απολλωνα Καλαμαριας.     Στο γηπεδο της Τουμπας ομως το ηθικο τους πρεπει να πεσει επιπεδο.  Η επιπεδα ακομη καλυτερα.
ΠΑΟΚ εμπρος δεν γινεται αλλιως.

Δεν υπάρχουν σχόλια: