2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΠΙΑΣΕ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ.

2180.  Λαμια - Ξανθη.  Δυστυχως ουτε η Λαμια μας πειθει μα ουτε και η Ξανθη.    Κακες ομαδες μπορουν να πανε στην ισοπαλια με το σημειο Χ στο 2,75 , με το 0-1 γκολ στην συναντηση και με το 0-0 σκορ.

2192.  Ινγκολσταντ - Ουνιον Βερολινου.  2.  2,85.  Ενα γκολ το εχει η φιλοξ/νη ε;  Θεωρω πως της ειναι αρκετο για το 2πλο. 

2194.  Τρουα - Οσερ.  Χ.  2,85.  Σαφως και τον πρωτο λογο εχει η Τρουα στο ματς , ομως για εμας στο να σκοραρει πρωτη.  Πιθανολογω το 1/Χ ημιχρονο τελικο θεωρωντας οτι η Οσερ θα κανει καμ μπακ στο Β' μερος.  Κι ομως ο σκορακιας μας , παιζει το 2-1 σκορ.  Αλλο ο σκορακιας μας και αλλο ο Ημιχρονοπουλος Τελικιδης , οπως και αλλο ο Ανατροπεας μας.  Τα σημεια φυσικα επειμελειται ομαδα που καταληγει σε αυτα.

2195.  Μπορνμουθ - Κρυσταλ Παλας.  Που σαι ρε Μπορνμουθ με τα 2-1 σκορ σου , μας λεει ο σκορακιας μας.   Αυτο παιζει ο μπαγασας.  Η στηλη κατευθυνεται συσωμη στο γκολ γκολ Α' ημιχρονου.  Αν και δυσκολο ματς εμεις πιστευουμε οτι θα επιτευχθουν γρηγορα δυο γκολακια εκατερωθεν.  Τωρα εαν ενφοβιστε παιξετε το over 1,5 Α' Ημιχρονου.

2178.  Νορτζελαντ - Σοντερισκε.  Μια σκεψη κατοπιν μελετης μας παει στο 1/2 ημιχρονο τελικο.  Δειχνει δηλ. την Νορτζελαντ να παιρνει το Α' ημιχρονο και κατοπιν την Σοντερισκε να γυριζει το ματς (1/2).  Ο Ανατροπεας ανεβαζει το παιχνιδι αυτο και το προτεινει.
Εαν θελετε να κανετε συνδιασμο το 2194 οπου προταθηκε σε 1/Χ απο τον Ημιχρονοπουλο Τελικιδη τοτε πραξτε το. 
Αυτα απο εμας για σημερα.

Εχθες ο ΠΑΟΚ τιμωρησε για το περυσινο κακο που επαθε απο τον Ολυμπιακο στην Τουμπα οπου με ο προσπαθειες στο Β' μερος πηρε τον αγωνα με 0-1  σκορ δηλ. οπως ακριβως προταθηκε απο εμας.  Οποιος πετυχει το γκολ (0-1 γκολ).

Για τον ΑΡΗ τελικα ειχαμε δικαιο που αλλαξαμε την στοιχηματικη ροη της σελιδας μας , καθως το σημειο 1 βγηκε πανυγηρικα με 2-0 με τον σκορακια εμφανως στεναχωρεμενο κι αυτο γιατι επαιζε την αγαπημενη του ομαδα με 2-1 σκορ.

Να εχετε μια καλη εβδομαδα μα κυριως εναν καλο μηνα.  Ο Οκτωβριος ειναι ενας δυσκολος μηνας που μας κατευθυνει αγαλι αγαλι προς τον Χειμωνα.  Στα μισα του Φνινοπωρου σχεδον προχωραμε ολοι μαζι εδω απο την δικη σας στοιχηματικη σελιδα.

ΧΑΙΡΕΤΑΙ...................................


Δεν υπάρχουν σχόλια: