2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΜΑΡΤΗ.................................

***  Στις 13 Μαρτιου δωσαμε το πρωτο σημειο ημερας στο Σοσο - Οσερ 2 και 2,90 αποδοση.
***  Εχθες (19/03/2018) δωσαμε το Φ.Σ.Β Φρανκφουρτη - Οφενμπαχ 2 και 2,65 όπως επισης 2 & over.
Με δυο ευστοχα σημεια ημερας προχωράμε καθως δεν εχουμε καθιερωσει ακομη το σημειο ημερας όμως ειμαστε ηδη σε καλο δρομο με 2 στα 2 επιτυχιες.
Όταν βλέπουμε με το δικο μας ''ματι'' κατι τις και μαλιστα σε ανεβασμενο ποσοστο τοτε θα κανουμε και την προταση με το σημειο της ημερας.

Η Προ Βιρτσελι οντως εχασε καθως όπως είχαμε πει οι εξι συνεχομενες ισοπαλίες την καθιστουσαν σε μειονεκτικη θεση απέναντι στην γηπεδουχο Καρπι και η προταση 1/1 περασε αερας.
Σκαλωσαμε στην ΤΡΙΑΔΑ στην Ντονκαστερ οπου ενώ ο Σκορακιας προτεινε το 2-1 (εληξε 2-0) εμεις αγνοησαμε τουλάχιστον το σημειο της εδρας και δωσαμε ισοπαλια οπου και χασαμε στον στοιχηματισμο μας.  Τα αλλα προτεινομενα ματς ανεβληθησαν.

******************************
******************************

1233.  Νορθαμπτον - Σριουσμπερι.  2.  1,85.  Με 1-2 σκορ.  Δηλ. θα παρω και το 2 & over. 

1235.  Κρου - Φορεστ Γκριν.  Μια επιλογή είναι το γκολ γκολ Α' ημιχρονου.  Παντως η στηλη παιζει 1 ημιχρονου.  Θελουμε και βλέπουμε γκολ (4-6).

1236.  Μορκαμ - Κολτσεστερ.  Θα παω με το γκολ γκολ Β' ημιχρονου.

1237.  Πορτ Βειλ - Εξετερ.  2 ημιχρονου.  Αυτό θα είναι το σημειο της ημερας.  Πειραματικα ακομη όμως πονταλακι θα το ''φαει'' δεν γλυτωνει.  Η Πορτ Βειλ κυνηγαει την ισοπαλια.  Αυτό και μονον μας δειχνει ότι θα εμπιστευτούμε τους ''Ελληνες'' στο Α' ημιχρονο.  Στα τελευταια δεν μας τα λενε και πολύ καλα.  Παιζουν όμως την αντεπιθεση και αν θελω να λυσω την εξισωση θα παω με το γκολ της Εξετερ (2πλο ημιχρονου) και στην συνεχεια θα εχω να φοβάμαι την ισοπαλια.   Στο Ειδικο στοίχημα με 2/Χ ειμαστε σε καλο δρομο φανταζομαι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: