2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 3 Απριλίου 2008

STEP BY STEP .. VAMOS CHAMPEON.

Αυτο δεν ηταν παιχνιδι ποδοσφαιρου , ηταν παιχνιδι για να κιτρινοκοκινισει ο ρεφερυ ολη μα ολη την ενδεκαδα αλλα και τον παγκο του Ατρομητου.
Τετοια ανοχη απο τον Κουκουλακη; Ουτε συστασεις να τους πιεσει για ποδοσφαιρο;
Εξαντλουν ολες τις παραμετρους για να γινει ο τελικος στην Αθηνα;
Τους κακοφανηκε οταν και προτειναν 6 λεπτα καθυστερησεων. Ορμηξαν ολοι.
Οταν εμπαινε το αυτοκινητακι να παρει πεσμενο παικτη και μετα απο 2-3 λεπτα ,ναι δεν υπερβαλλω καθολου,πηγαινε ο παικτης του Ατρομητου εξω με τα ποδια, ε.. εκει βγαλε την κιτρινη καρτα,κε Κουκουλακη; Ασυνδετος και ο Αρης συνετελεσαν ολα αυτα στο να δουμε παιχνιδι χωρις χρωμα,αλλα στο τελος με την βοηθεια του Θεου,που δεν θελει την αδικια καθολου, ηρθε το πεναλτυ, αναψαν τα αιματα,με δευτερες κιτρινες στους Ιβιτς και Ροβας[πηγε στον ετοιμο να εκτελεσει Καλβ[βλ]ο το πεναλτυ για να τον εκνευρισει].
Ωραια ατμοσφαιρα στο γηπεδο τελεια συνεργασια μεταξυ Θ 1 και Θ 3, και η διψα του κοσμου για να πλουτισει η τροπαιοθηκη.
45 ΛΕΠΤΑ ακομα πριν τον τελικο.
Στα στοιχηματικα μας χαλασαν τα παιχνιδια στο τελος.
Σημερα παμε με Ρειντζερς, Φιορεντινα, Σαν Λορεντζο, και απο Αμαρικα μερια 2πλο στην Νιου Ιγκλαντ, και το 323. 2πλο στην Αουνταξ Ιταλιανο.[επικινδυνη εκτος εδρας].
Καλα να περνατε και με υγεια .
Σημερα η ηλ/κη εφημεριδα μας ηταν αφιερωμενη στον ΑΡΗ μας.
Απο αυριο και παλι μαζι και σ΄οποιον αρεσουμε. VAMOS . . .

2 σχόλια:

Unknown είπε...

ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ ΣΙΜΑΡΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΔΗΛ

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΤΣ ΕΚΤΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΝΤΩΣ ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΣΠΡΑΤΑΝΕ ΤΑ 2 ΤΕΜΑΧΙΑ ΕΝΤΩΣ ΘΑ ΓΙΝΩΝΤΟΥΣΑΝ 4 ΜΕΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ...ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΛΙ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΕΓΕΙΝΕ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΜΙΑ ΠΙΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΜΑΤΣΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΠΡΕΜΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΠΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑΡΘΩ ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΤΟΥΣ ΤΥΧΗ ΦΕΤΩΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΑΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΕΡΧΩΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ !!! ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗ ΓΡΙΟΥΛΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Sierra Golf. είπε...

Γεια σου φιλε VIPER , δεν ειναι ολα τυχαια οπως εννοησες.
Ολα βαδιζουν βασει σχεδιου.
Στον αθλητισμο και οχι μονον.
Σημερα τους φταιει ο ΑΡΗΣ.
Μα απο εδω και μπρος ο μονος εκφραστης των ονειρων μας,ειναι ο ΑΡΗΣ του ΛΑΜΠΡΟΥ ΤΟΥ ΣΚΟΡΔΑ ΦΙΛΕ
Που τους εφτυσε την SUPER LIGA τους και αφου τους καταλαβε τι μουτρα συνεχιζουν να ειναι πηρε τον ντοσιε με τις προοδευτικες του αποψεις και την εκανε εδω πανω για να τους πολεμησει μονος του,αφου οι αλλοι ειναι ταγμενοι με τους του Νοτου. Πρεπει ομως για να σκοτωσεις το κακο η εστω να το περιορησεις να εχεις συμμαχους.
ΠΟΙΟΝ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΗ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ;
Μα ακομα κι αυτην την ριχνουν οι Νοτιοι φοβουμενοι τυχον εξεγερση η εστω συνεργασια[Διαιρει και βασιλευε].
Ας δουμε τι μπορουμε να κανουμε ολομοναχοι οπως στο Μπασκετ φιλε την χρυση 10ετια που εσπασε τοτε απο την κεκροπορτα. Εβαλαν το χερακι τους στηνοντας παιχνιδι για να φυγουμε απο την μεση και αρχισε το αγωνιστικο τελος της Πολης.
ΑΡΗ ΓΕΡΑ. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΡΗΣ. ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙς ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ 3 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ . Αν μας κερδιζαν θα τα παιρνανε αυτοι . ΟΜΩς ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ Εις τον αιωνα τον απαντα.