2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 14 Μαΐου 2008

..4+2 ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ. Η ΤΕΤΡΑΔΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ.




Για να γραψω την στηλη περιμενα την παραταση της Μπριστολ Σιτι με την Κρυσταλ Παλας.


Μεσα σε 7-8 λεπτα ςτο 105 δηλ. και μετα,εχασε τα παντα αυτη η ομαδα που ειπαμε ρε παιδι μου, δεν μπορει να κρατησει σκορ. Στην κανονικη διαρκεια το πιασαμε το σημειο με πληρωμενη διπλη. [Διαβαστε την χθεσινη σελιδα].


Να προχωρησουμε στο αυριανο κουπονι.


213 ειπαμε Χ τον τελικο, 214 1 την Χαλ.


Στο 215. ΜΕΞΙΚΟ. Τζαγκουαρες- Κρουζ Αζουλ 2. 2,40.


216. Μοντερει-Γουαδαλαχαρα Χ και 3,00 αποδοση. Δεν φοβομαστε το σημειο 2.




Να εκφερουμε μονον την γνωμη μας στο Α.Ε.Κ - Π.Α.Ο και να πουμε οτι ειναι ματς που και ενδιαφερον να μην εχει,θα βρει στην πορεια ρε παιδι μου. Χ. ξεκουραστο κι ΄απο ενα γκολ,3,05 αποδοση.


212. ΑΡΗΣ-Πανιωνιος.Ο ΝΙΟΝΙΟΣ κανει παντα ενα πολυ καλο παιχνιδι,και κανα-δυο ασχημα. Ε..Με δεδομενο οτι το καλο παιχνιδι το εκανε με την Α.Ε.Κ , αναμενεται να χασει το παιχνιδι με τους επιδοξους κυπελουχους ΕΛΛΑΔΟΣ. Ειναι και το οτι θα επικρατει γιορτη στο Χαριλαου[δεν μπορω να το λεω Βικελιδης] και η ψυχολογια του να πας στον τελικο ανεβασμενος για να τους κατασπαραξεις ολους μα ολους και να το σηκωσεις ρε παιδι μου στον ουρανο της δικης μας πολης. Της Θεσσαλονικης.


Ασσος λοιπον στο 1,60.


Σημερα δηλ. στις 13 του Μηνος ξεκινησα την προσπαθεια για ενα εισητηριο του τελικου κυπελου Ελλαδος. Εβαλα λυτους και δεμενους να ψαξουν. Οι πρωτες μου πληροφοριες λενε για ενα ticket των 60 ευρω. Η Δευτερη πληροφορια ερχεται απο Προεδρο ...... και λεει για προσωπικη προσκληση στους επισημους. Αν συμβει αυτο θα εχετε φωτο στην σελιδα μεσα στο γηπεδο. Ενα μεγαλο ευχαριστω στον κουμπαρο μου ΒΑΣΙΛΗ που ενεργει ακομη και τωρα,για να ειμαι παρων στην μεγαλη γιορτη. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ουτε που ονειρευομουν τις γνωριμιες που εχει. Ακου ξερουμε και τον τυπογραφο που τυπωσε τα εισιτηρια;


Αμ το αλλο; Να ξερει τοσο καλα τον προεδρο; Οοοοοοχι του ΑΡΗ. Αυτον τον ξερουμε κι΄εμεις και δεν εκανε τιποτε. Τον μεγαλο τον προεδρο ρε παιδια. Τον μεγαλο.


Εν πασει περιπτωσει εγω λυπουμαι που εδω στην πολη σου , στο ιδιο σου το σπιτι[παρα διπλα ρε] και να μην μπορεις να εισαι εκει, στην αγαπημενη σου ομαδα που αρεσει πολυ.


Να ειμασταν ολοι εκει και αρκετοι ουδετεροι[οχι πανο και βλακειες] για να βλεπαμε απο κοντα το πως θα λυγισει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ απο εναν πιο ποιοτικο αντιπαλο και περιγελος καθως θα ειναι να αποχωρει στο τελος του παιχνιδιου με κατεβασμενα τα κεφαλια .


Αλλωστε μετα θα ξανασυναντηθουν για το Σουπερ καπ,ετσι δεν ειναι;


Μεχρι ομως την ημερα του τελικου,θα τα λεμε καθε μερα καθε ωρα , εδω στα BLOGS με προτασεις αγωνων για το στοιχημα και οχι μονον.


Η ωρα πηγε 01.10 . Ξημερωνει Τεταρτη και καπου εδω σας αφηνω.


Καλα να περνατε ολοι σας. VAMOS φιλοι μου VAMOS CAMPEON.

Δεν υπάρχουν σχόλια: