2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 8 Μαΐου 2008

Σ΄ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΚΟΥΠΟΝΙ;


Μα ειναι δυνατον σ΄ενα τοσο μικρο κουπονι δυο ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ;

Ειπε ο φιλος της στηλης ΣΤΑΥΡΟΣ, και συναδελφος.

Ναι του ειπα. Ειναι.

Οντως ετσι ηταν. ΤΡΕΙΣ παρακαλω εγιναν.

ΣΤΟ 413. ΑΠΟ 1 , ΣΕ 2.

ΣΤΟ 414. ΑΠΟ 2 , ΣΕ 1.

ΣΤΟ 422. ΑΠΟ 2 , ΣΕ 1.


ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΑΥΡΕ ΕΙΧΕ ΤΡΕΙΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ.

Δυστυχως ομως δεν βρηκαμε αυτες. Παντως εγινε ενα λαθος. Ευχης εργον ειναι να μην ξαναγινει.

Η στεναχωρια ειναι μεγαλη.

Στα σημεια μας η ΝΟΡΤΣΕΠΙΝΓΚ φοβηθηκε την Α.Ι.Κ και απλα μειωσε σε 1-2 ενω η στηλη εκλεινε με το Χ που φανταζε εφικτο. Θα δειτε οτι στην πορεια του το ΝΟΡΤΚ[Σ]ΕΠΙΓΚ ειναι καλη ομαδα. ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΗΣΕ την Α.Ι.Κ και δεν ειχε αλλο χρονο να παρει το Χ.


Ετσι ειναι ομως........τα χειροτερα ειχαν προηγηθει,οταν ο ΑΡΗΣ ξαναεχασε απο το ΜΑΡΟΥΣΙ και ειναι πλεον εκτος στοχων μιας και αποκλειστηκε. Τελος για φετος,ενω το πανδαιμονιο στο ΠΑΛΑΙ ειχε αρχισει απο μενομενους φιλαθλους που εβαλαν κατα παντος υπευθηνου.

Φυσικα και ηταν ο προπονητης, μα και οι της διοικησης κατα τους σκληροπυρηνικους στις κερκιδες. Ακολουθησε ενα μπαχαλο. Μαλωναν μεταξυ τους,ανθρωποι που ολη την χρονια ενω ηξεραν οτι κατι τις δεν λειτουργουσε στην εντελεια, ειχαν δωσει τα παντα γι΄αυτο το ψευτικο οπως αποδειχθηκε οικοδομημα του κ. Χεμπερτ.

Ολοι φωναζαν τοσο καιρο και εισεπραταν την διαβεβαιωση οτι σαν ερθει η ωρα ολα θα ειναι ο.κ. Οχι κυριοι. Ας γινονταν θεμα , ας εφευγε ο κοουτς. Υπηρχε χρονος να επελθει ισσοροπια και να ανεβει αγωνιστηκα ο ΑΡΗΣ της καρδιας σας. Ξερετε κατιιι. Ειναι και της δικιας μας καρδιας. Οταν εμεις βλεπαμε τον ΑΡΗ να σαρωνει με τα συνεχομενα ΝΤΑΜΠΛ βλεπαμε και τα λαθη του τοτε ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ και φωναζαμε. Ακουγομασταν. Τωρα γιατι;

Γιατι η αντιθετη φωνη να μην περναει απο τα ραδιοφωνα της πολης μας;

Εμεις δεν χαλαμε την συνοχη κανενος ουτε χαλαμε την εικονα της ομαδος.

Εμεις βλεπουμε καλυτερα τα λαθη ειται της διοικησης ειται του προπονητη.

Στο χερι σας ειναι να τα ακουσετε και να τα διορθωσετε.

ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ μιλουν για την ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΟΥ ΑΡΗ.

Ασε που οταν τελειωσε ο αγωνας ολοι χειροκροτησαν το ΜΑΡΟΥΣΙ ενω θα επρεπε να ισχυσει το οφθαλμον αντι οφθαλμου,[προηγουμενος αγων στον ΑΓ.ΘΩΜΑ]και να γινουν εκτροπα. Δεν εγινε τιποτε κυριοι. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ μεγαλου μεγεθους.

Ο ΑΡΗΣ περναει μια πολυ δυσκολη φαση.

Οι χαρες απο την πορτοκαλι μπαλα για φετος τελειωσαν,αλλα ερχεται το ποδοσφαιρικο τμημα στις 17 του Μαη να κατακτησει το ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΡΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: