2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 6 Μαΐου 2008

ΓΕΝΙΚΑ..με τον ΓΕΝΙΚΟ








Δεν τολμαει κανεις ουτε καν να ρωτησει το ποτε θα βγει στη συνταξη. Μονον που το σκεφτονται τους πιανει ολους κρυος ιδρωτας. Σιγα να μην προλαβω να βγω λεει αλλος , τι να την κανω την συνταξη στο....χωμα μονολογει πιο εκει αλλος. Μας πινουν το αιμα [ακους στα 70 -75] ρεεεεε.



ΠΟΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΙΛΑΤΕ. ΜΟΝΟΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.



Λειπει το χρημα οχι μονον απο μας αλλα και απο σας.



Οτι προσπαθεια γινεται πεφτει στο κενο. Καντε ομως παιδια. Μεγαλωστε την ΕΛΛΑΔΑ.



..να αποκτησουμε νεους πελατες,και να αρμεγουμε το γαλα εμεις και εσεις να καθαριζετε τους κοπρους. Τι κι΄αν ακριβενουν τα παντα; Διαιτα ΕΛΛΗΝΑ Διαιτα.



Τι κι΄αν ακριβαινει το πετρελαιο ; Εμεις θα βαλουμε αεριο. Δεν τους πιανει κανεις αυτους. Εσας; Σας πιανει; Τα χρεη σας κυνηγανε; Πεινα ρε . ΕΚΙΤΕΙ 41.

Χωρις κουραση γυριζεις απο τη λαικη αγορα γιατι απλα φερνεις αδειο καλαθι.

Το καλοκαιρι ερχεται.Ευτυχως εχουμε Θαλλασα,τζαμπα και ετσι θα μπορουμε να κανουμε μπανια. Που ομως; Ολες ειναι ελεγχομενες και με πληρωμη. Ενα μπανιο κοστιζει με οικογενεια 5 μελη 15 .. 20 ευρω. ΜΟΝΟΝ μπανιο. Με φαγητο θα σας κρατησουν και ομηρο . Ενταξει υπερβαλλω λιγο,αλλα να ξερετε σε λιγα χρονια θα ειναι οντως ετσι.

Λαβετε τα μετρα σας . Λαβετε θεσεις . ΕΤΟΙΜΟΙ; Παμε στο αγνωστο με βαρκα την ελπιδα. Αλλωστε το μελλον ειναι αβεβαιο και η τυχη κοινη.

Χωρις σκοπιμοτητες και σχεδον κουτσομπολευοντας αδειαζουμε αυτα που εχουμε μεσα μας γιατι μας πνιγουν . Κρατατε γερα τα ευρω. Α.... ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ....παρε τηλ. και κλεισε για Καρρα να παμε να ξεσκασουμε λιγο, μην τα καψωωωωω τα ρημαδια τα λεφτα μουουουου για να δω αν τα λεφτα μουουουου η εμενα αγαπααας.

Γεια σου αθανατε ΕΛΛΗΝΑ κλαψιαρη . Φερε ρε γκαρσον φερε ,ρε φερε ,και φερε ,και φερε.......... ΕΛΛΑΣ ........ ΕΛΛΑΣ ......... ΕΛΛΑΣ.......









Δεν υπάρχουν σχόλια: