2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 20 Ιουνίου 2008

Πάθος εναντίον ομαδικότητας


Καλησπέρα,συμπαίκτες.....

Μας απογοήτευσε χθες η Πορτογαλία καθώς αιφνιδιάστηκε και δεν στάθηκε στο ύψος που απαιτούσε η περίσταση.Οι Γερμανοί απέδειξαν περίτρανα το κύρος που διαθέτουν και άλλη μια φορά ήταν συνεπείς με το ραντεβού τους σε με μεγάλες διοργανώσεις.Μας χάλασαν την αποδοτική τριάδα που πρότεινα χθες αλλά δεν μασάμε.Συνεχίζουμε ακάθεκτοι και κοιτάμε μπροστά.

Στο σημερινό κουπόνι εκτός από τον δεύτερο προημιτελικό,τα υπόλοιπα παιχνίδια με αφήνουν αδιάφορο.Μικρές αποδόσεις,δεν υπάρχουν under-over και έτσι τα αφήνω στην άκρη.

Κροατία-Τουρκία,λοιπόν.
Ομαδικό πνεύμα εναντίον θέλησης και πάθους.Οι αποδόσεις στα σημεία ακόμα μια φορά είναι πετσοκομμένες σε σχέση με τους πράκτορες του εξωτερικού.Το 1,75 στον άσσο το βρίσκω παγίδα.Μάλλον δεν θα απολαύσουμε εξαιρετικό θέαμα ανάλογο του πρώτου προημιτελικού αλλά η αγωνία θα είναι σίγουρα στο κατακόρυφο μέχρι το τέλος. Αντιθέτως πιστεύω πως είναι προτιμότερο να διαλέξεις το χ-2(διπλή ευκαιρία) στο 1,71 και να έχεις το Χ με το μέρος σου,παρά τον άσσο.Οι Τούρκοι αποδείχτηκε πως είναι σκληρά καρύδια και δεν τα παρατάνε εύκολα.Απ'την άλλη όμως μιλάμε για δύο ομάδες άπειρες όπου αν θα σημειωθεί νωρίς γκολ παίζει πολύ το over στο 1,85.Έχουν έφεση στο σκοράρισμα αμφότερες.


Θα καταλήξω λοιπόν στα εξής:
Στα σημεία χ2 διπλή ευκαιρία στο 1,71(σκέτο διπλό στο 4 για τολμηρούς)
OVER στο 1,85 και καλοβλέπω το 1 ημίχρονο-Χ τελικό το οποίο αποδίδει 13

Άντε και καλή μας τύχη.

ADIOS

Δεν υπάρχουν σχόλια: