2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 20 Ιουλίου 2008

Η ΒΑΛΕΡΕΓΚΑ Η ΟΜΑΔΑΡΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ;


Απλα δεν τα πηγε καλα σε μια ομαδα που ειχε προβληματα πασης φυσεως. Που και να μην ειχαν προβληματα δηλ. οι γηπεδουχοι. Μην ακουσω κανεναν να λεει για στησιματα και τετοια . Απλα δεν ηταν η Βαλερεγκα σε καλη μερα και τιποτε αλλο . Ετσι κλεισαμε τον φακελο με κωδ. 232.
Μια αποτυχημενη ημερα εχθες. Κριμα . Πραγματι .
Παιζουμε σημερα ;
Παμε .

323. Πρεμιερα με ισοπαλια , και 3,05. Ξαμαξ με την παντα δυνατη Ζυριχη θα κανουν 90' λεπτα τον κοσμο να τους ξεφωνιζει και ; Χ.
331. Λαχτι - Ελσιγκι . Ετσι και αλλιως η στηλη δεν εχει και πολυ σε υποληψη την φιλοξενουμενη και δεν βρισκουμε τον λογο να κερδισει. Απ΄εναντιας μην χασει κι΄ολας.
Κοιτα μην χανεις 2-1 και τρεχουμε ολοι μαζι ετσι ; Εκει στο 1-1 καλα εισαι ετσι ; Μην κουνηθεις.

356. Εδω να τολμησουμε το σημειο 2 στον αγωνα Σουντσβαλ με την Γκαις. Και οταν λεω να τολμησουμε δεν εννοω οτι η Γκαις ειναι κατωτερη αλλα .. να ειναι το οτι η γηπεδουχος βλεπει αυτα τα παιχνιδια σαν χρυσαφι. Ομως και η Γκαις αυτα τα ματς τα παιρνει. 2 με 2,65 αποδοση.


411. Εδω ομως θελει τολμη . Ατλετικο Παραναενσε - Βασκο Ντε Γκαμα . Τα προηγουμενα χρονια η γηπεδουχος εχει (05. 7-2 , το 06. 6-4 , το 07. 1-0). Η στηλη το δινει διπλο με Χ ημιχρονο. 2 και 3,10 και να φαινεται πολυ δυσκολο για να βγει. Χ/2 Τελικον.


413. Ναουτικο - Ιντερνασιοναλ. Ετσι οπως ειναι η φιλοξ/νη , και την ζαλαδα που εχει η Ναουτικο , η στηλη θεωρει οτι η Ιντερνασιοναλ , εκτος που δεν θα χασει , στο τελος θα παρει και το ματς . ( 1 - 2 ) με Χ ημιχρονο. Χ/2 Τελικον.
ΣΥΝΟΨΙΖΩ.
323. Χ 3,05.
331. Χ. 3,15.
356. 2. 2,65.
411. 2. 3,10.
413. 2. 2,80.


336. Χ. 341. 2. 352. 1. 346 Χ. Σημεια απο το στεκι μας.

Ετσι εμεις χαιρεταμε την Κυριακη , αφου η εργασια μας κρατησε αλλο ενα Σαββατοκυριακο στην ομορφη Θεσσαλονικη. Παρεπιπτοντως , εχω να κατεβω στο κεντρο παρα πολυ καιρο.

Ε... καλα με το ΜΕΤΡΟ δεν το συζηταω . 40 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ δρομος και τσουπ , ωχ , αμαν που κατεβηκα ρε παιδι μου Κορδελιο;
θΑ το συνηθησουμε . Που θα παει.
Ε.... ρε κυρ Μιχαλη και κυρ Πανο γαλατα που θελετε ολοι σας. Με το γκιουμι το γαλα απ΄το γαιδουρακι ρεεεεε.

Δεν τσουλαει κατω. Μια συμφοριση κυκλοφοριακη , ενα πραμα αστα να πανε. Και αφου ολη την εβδομαδα ειμαστε στην πρεσσα των δρομων της πολης , καθε Σαββατο και Κυριακη που παμε για βουτιες και χαλαρωση , και στο πηγαινε αλλα και στο ελα παλι τα ιδια.

Παω και ΄γω στο χωριο της γυναικας μου , εκει που δεν εχουν οι ανθρωποι ωρολοι , (δεν φορουν) και πραγματικα ηρεμω. Και καθηστε εσεις κατω να βγαλετε το φιδι απο την τρυπα.
Και τι ωραια που σας βλεπω απο ψηλα ε ; Τι ομορφη που ειναι η πολη μας . Αντε ομως ζησε εκει. Με αυτους του ς ρυθμους. Τουλαχιστον η Καλαμαρια ειναι σε καλυτερη μοιρα , αν και εδω ειναι να σε παρω να φυγουμε. Εχουμε κατι ωραια πραγματι στεκια για μασα και για coffe well. Παρκα μεγαλα για τα παιδια μας , ενταξει ας πουμε οτι ειμαστε καλυτεροι σε σχεση με αλλους Δημους.

Ολα αυτα τα σημειωνω γιατι δεν μπορω αλλο. Περιμενω πως και πως την αδεια απο την εργασια μου , και τοτε να δειτε τι ομορφη πολη εχουμε. Θα μου λειπει. Πολυ. Θα παρω Καρτ Ποσταλ για να την βλεπω , και ενα δακρυ θα φευγει απο τα ματια μου . Ειναι που θα σκεφτομαι την επιστροφη.

ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ. Απο την ηλεκτρονικη σελιδα του SIMOS .. SHOW.

Εμεις τα ξαναλεμε παλι , το συντομοτερο δυνατον. ΓΕΙΑ ΣΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: