2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2008

Η ΚΡΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΤΙΟΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...


Η Μπολονια πετυχε γκολ που ακυρωθηκε , και χαθηκε το σημειο Χ.
Παλι στο 90' , ενω περιμεναμε με αγωνια γκολ απο τους γηπεδουχους της Ουελβα , ηρθε το γκολ αναποδα απο τους φιλοξ/νους , και αμεσως τελειωσε το παιχνιδι.....
Μεγαλο κριμα , γιατι ηταν ενα αρκετα μελετημενο και καλα στημενο δελτιο.
Επειδη ομως τετοια εχουμε φαει πολλα και εχουμε γερο στομαχι , ανανεωνουμε το ραντεβου μας για αυριο. Παντως δικαιουμασταν τουλαχιστον ενα 4 στα 5 και παλι .
Ποιο λιανα , 50 ευρω και παλι. Ομως δεν το πηραμε.
Ειναι η κουραση της ημερας , ειναι και τα 3 γκολ απο τον Εργοτελη που χαλασαν την βραδια μας. Κατι τετοιο περιμεναμε . Δηλαδη εναν καλο Εργοτελη , ομως περιμεναμε και την δυναμη πυρος του ΑΡΗ. Ταλε κουαλε με την Κροατια. Ε .. κυριε Κικε;
Τελικα θα δειξετε κατι στην ομαδα σας; Εχετε να δειξετε τιποτε; Ερχεται το παιχνιδι με τον Παναθηναικο. Η στηλη νομιζει οτι η καρεκλα σας τριζει.
Τα νεα απο τις πιατσες ειναι ασχημα προς το προσωπο σας.
Στην Τουμπα αντι ο Σαντος να τελειωσει το παιχνιδι μετα το 1-0 που πετυχε ο κοσμος , η ομαδα εκατσε , και ο τεχνικος του Δικεφαλου του Βορρα , κατ΄εμας κρατησε εξω τον Ηλιαδη που θα μπορουσε να μασησει τον Μπασινα. Ο Δωνης πηγε να χτυπησει το παιχνιδι , και καπου εκει ηταν που τα ΄χασε ο Σαντος και κρατησε την ομαδα πισω , λες και επαιζε με την Μαντσεστερ Γιουναιτεντ. 1 - 1 το τελικο αποτελεσμα κρινεται δικαιο.
Η ΑΕΚ εδειξε καλα στοιχεια και μπορει να κυνηγησει η και να οδηγησει την κουρσα του πρωταθληματος. Παρα πολυ καλη η εικονα του γηπεδου της Τουμπας , που ομως ανοιξαν οι πορτες της 4 , και μπηκε πολυς κοσμος μεσα , με αποτελεσμα να κινδυνευσουν ανθρωποι.
Στην Β' Εθνικη αισθηση εκανε το διπλο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ της Καλαμαριας , ενω χαθηκε και πεναλτυ να γινει η εκτος εδρας νικη , ακομα πιο μεγαλη. Δεν θα σχολιασουμε το γεγονος , αλλα θα κρατησουμε τους τρεις βαθμους της νικης.
Η Λαρισα εφερε το Χ απο τον Αστερα της Τριπολης. Μπραβο την Α.Ε.Λ.
Μα τι γινεται εκει στις Σερρες με τους πυλωνες τους; Ηταν το φιλικο τοτε με τον ΠΑΟΚ που διακοπηκε , και ξανα με τον Νιονιο τα ιδια. Σαραντα λεπτα σκοταδι , και λιγο πριν τα μεσανυχτα ο αγωνας αρχισε εκ νεου , με τον Πανσερραικο να χανει 2-3 πολυ καλες ευκαιριες να ισοφαρισει. Ο Πανιωνιος πηρε το ματς.
Ο Λεβαδιακος δυσκολα κερδισε τον Θρασυβουλο(Βουλη) και πηρε και αυτος τρεις βαθμους.
Ηρθε η ωρα να σας αφησω. Καλο ξημερωμα .

Δεν υπάρχουν σχόλια: