2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2008

ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ......

Ο Ευρωπαιος Παναθηναικος ερχεται Θεσσαλονικη στο γηπεδο Χαριλαου , για πρωτη φορα μετα απο αρκετα χρονια μαζι με τους φιλαθλους του.
Αυτο ειναι ενα συν του , ομως πεφτει πανω σ΄εναν ΑΡΗ πονεμενο και διψασμενο για καλη μπαλα πρωτιστα , και κατα δευτερον τα βαθμολογικα οφελη του αγωνα.
Για να γινει αυτο βεβαια πρεπει να παιξει και καλη μπαλα , ποσο μαλλον μετα τις φωνες του προεδρου του , του κ. Σκορδα. Υπ ΄οψιν οτι παρ΄ολο που ο Κικε Ερναντεθ στηριζεται απο την διοικηση , αισθανεται μια αορατη απειλη σε περιπτωση αρνητικου αποτελεσματος.
Νομιζω οτι αν κατα την διαρκεια του αγωνα δεν βγει το παιχνιδι του ΑΡΗ , οι φιλαθλοι θα αντιδρασουν αμεσα , και δημιουργησουν ακομη πιο αρνητικο κλιμα. Σε περιπτωση νικης , τοτε θα αρχισουν τα τραγουδια με την ζητηση ενος τροπαιου , γιατι οχι και ενος πρωταθληματος.
Ας γινει ενα καλο παιχνιδι χωρις ακροτητες και νευρα , και ας νικησει ο καλυτερος. Το πρωταθλημα εξ΄αλλου εχει πολυ δρομο ακομη.
Η Λαρισα θα δειξει με την Ξανθη αν ειναι σε θεση να εκμεταλευτει τον παραγοντα εδρα για φετος. Δειχνει μια αξια στο παιχνιδι της. Και η Ξανθη ομως ειναι ενα φαρμακι και μισο.
Α.Ε.Κ - Ηρακλης , και να δουμε αν ειναι σακος του μποξ ο Γηραιος , που εδειχνε να κανει κατι σωστο . Ο Δικεφαλος του Νοτου ειναι ετοιμος να μας δειξει αν μπορει να ειναι στους πρωτους. Εμεις θεωρουμε πως μπορει.
Ο αλλος Δικεφαλος , αυτος του Βορρα , παει στην Κομοτηνη , χωρις οπαδους.
Μαλλον δεν ξερουν οτι θα γινει ντου απο παντου. ΠΑΟΚ χωρις φιλαθλους δεν παιζει πουθενα. Δυσκολο ματς , ο τυπος ομως τον χαβα του. Το δινει διπλο.
Το Πανιωνιος - Ο.Φ.Η , του Θρυλου με τον Πανσερραικο , του Βουλη με τον Αστ. Τριπολης , τα βλεπουμε στο σημειο 1 , ενω τον Τελη με τον Λεβαδειακο στο 2.

Η ΠΕΝΤΑΔΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ...
101. Αλεν - Χανσα Ροστοκ 2. 2,10.
102. Κομπλεντζ - Αουγκσμπουργκ 2. 3,25.
111. Μπουλον - Μπαστια Χ. 2,90.
121. Γκαλγουει - Σαμροκ 2. 2,15.
124. Ντερι - Ντροχεντα Χ. 3,10.

Τιποτε παραπανω.
Περναμε ευχαριστα πανω απ΄ολα. Καλη συνεχεια της σημερινης ημερας. Γεια σας..............

Δεν υπάρχουν σχόλια: