2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2008

ΑΠΙΘΑΝΗ ΠΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ......

Χαιρεται.
Να λοιπον που ο Δικεφαλος του Βορρα , επιασε κορυφη.
Παιχνιδι καλο δεν μπορουμε να πουμε οτι εγινε. Κυριαρχησαν οι ψιλες , αλλα και οι χοντρες στο γηπεδο απο τους παικτες κυριως του ΑΡΗ(εχουμε καιρο να δουμε τον ΑΡΗ εκτος απο την τεχνικη του) που στο πρωτο ημιχρονο λειτουργησε εξαιρετικα , και εδειχνε οτι ελεγχει το παιχνιδι , ενω προσδικαζε οτι το ματς θα παει στην ισοπαλια.
Με το ξεκινημα του Β' μερους αλλαξε η εικονα , ο ΠΑΟΚ πιεσε περισσοτερο , και απο φαουλ πετυχε το νικητηριο γκολ που εκρινε τον αγωνα. Σ΄ενα γηπεδο που προς στιγμην απειληθηκε μεχρι και διακοπη αγωνος , επειδη καποιοι κακοι φιλαθλοι πετουσαν οτιδηποτε προς πασαν κατευθυνσην εντος αγωνιστικου χωρου , με αποτελεσμα να απειλειθει η σωματικη ακαιρεοτητα παικτων(Κοκε), και εποπτου στον χωρο του κορνερ.
Ηταν το μονο μελανο σημειο , μιας και το γηπεδο με τους τρελους απο χαρα για την νικη κορυφη φιλαθλους του ΠΑΟΚ θυμιζε καζανι που βραζει. Αυτην την φορα απο χαρα.
Τα κλειδια της πολης αλλαξαν χερια. Ο ΑΡΗΣ απλα να πουμε οτι δεν ηταν κακος, ωστοσο αρεσε , οχι ομως και σε σημειο να δημιουργησει μεγαλες ευκαιριες για να παραβιασει την εστια του ΠΑΟΚ.
Κραταμε το διπλο της Λαρισας στις Σερρες που απο το 1996 ειχε να κερδισει(4-2-0).
Εστω και στο 100' που λενε , νικη στην Ξανθη με 1-0 , επι του Βουλη που πιεσε αρεσε αλλα δεν πετυχε στο τελος ουτε τον βαθμο να αποσπασει. Εναν βαθμο που τον αξιζε σε ολον τον αγωνα.
Για τον Ηρακλη τι να πει κανεις. Ουτε με πεναλτι μπορει να βαλει γκολ που θα τον χαριζε(-ισει) την νικη. Κριμα , και συναμα ευγε τον πρωταρη Πανθρακικο , που καταβαλλει προσπαθεια σε εναν κοσμο αλλιωτικο απο τους αλλους(Α' Εθνικη).
Μ΄αυτα και μ΄αυτα θα νομισετε οτι αποφευγουμε να σας πουμε για την ηττα μας στον στοιχηματισμο μας.
Και βεβαιως οχι. Δυστυχως εχασαμεν. Καθε μερα μαζι......... Ξεκιναμε νεους αγωνες.

Εχουμε την σημερινη μας προταση.
572. Φροζινονε - Ανκονα. Παμε με το Χ. Καλη αγωνιστικη συμπεριφορα η φιλοξ/νη ομαδα.
584. Μπρεσια - Παρμα Χ. Τωρα θα μου πειτε ολοι Χ θα το παιξουν. -Ε και ;
580. Μαλιν - Ντεντερ θα παω με το διπλο της ζημιαρας Ντεντερ(περυσι 2-2).
575. Σουντσβαλ - Γκετεμποργκ. Νικη και μονον νικη για τους γηπεδουχους. Καιγονται τι λετε; Παμε να τους δωσουμε ωθηση για την αποφυγη του υποβιβασμου; Σε 6 αγωνες 6 βαθμοι για την Γκετεμποργκ. Τραγικη η Σουντσβαλ ομως παμε μαζι της.(2-3-2).Ολα για ολα στον ασο.
ΜΕ ΚΩΔΙΚΟΥΣ........
572. Χ. 2,90.
575. 1. 3,40.
580. 2. 3,60.
584. Χ. 2,70.
Αυριο νεο κουπονι. Μεχρι τοτε να περνατε καλα.
Απο ακρη σ΄ακρη χαιρετω ολους εσας που εισθε μαζι μας.
Σε λιγο ξεκιναει καινουριος μηνας.
Γυριζουμε σελιδα , αριστερα τα εξοδα , καθετη γραμμη , και δεξια τα εσοδα .
Και ......... ο μηνας που τελειωνει ηταν επιτυχημενος στοιχηματικα.
Δεν χανουμε. Σ΄εναν καθημερινο στοιχηματισμο των 3 ευρω , παμε να βγαζουμε τριαδες τετραδες η και πενταδες που αποφερουν μεγαλα κερδη. Με 90 ευρω συνολον τις καθημερινες μας τουφεκιες ΜΟΝΟΝ διεκδηκουμε νικηφορα δελτια με μεγαλα σημεια .
Καθε μερα μελετη και εργασια για το απολυτο.......
Ολοι μαζι για το δυνατο χτυπημα...... Γεια σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: