2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2008

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΗ ΣΚΕΨΗ .


Σημερα μετα απο σκεψεις των παιχνιδιων που επιλεξαμε,βγαλαμε το συμπερασμα οτι δεν πρεπει να στοιχηματισουμε για σημερα.

Κατα συνεπεια NO BET.

Τωρα οσον αφορα τα παιχνιδια που διαλεξαμε αρχικα για τσεπαουα , και που δεν θα πονταρουμε , αυτα ειναι.


205. Χερεφορντ - Σουιντον στο 2 με 2,50 αποδοση.
206. Κορκ με Ντερι , και την γηπεδουχο , αφου της εχουν αφαιρεθει αρχικα 10 βαθμοι για οικονομικες ατασθαλιες , δεν παιρνουν οι παικτες της ουτε χρηματακαι μαλιστα για ολη την χρονια.(θα παρουν ελαχιστα). Η Ντερι ειναι στα επανω της με φορμα 4-1-1 , 10-2 γκολ και οντας 3η στην βαθμολογια παει να παρει το διπλο. Ναι ομως απο το 2003 και μετα δεν κερδιζει σε αυτην εδω την εδρα. Θα το κανει τωρα; Και αν παιξουν οι της Κορκ για την φανελα; Ασσος η Διπλο; Η μηπως Χ; Ε.... ;

Στο 211 Φιν Χαρπς - Γιου Σι Ντι με την φιλοξενουμενη να ειναι καλυτερη . Αυτη ειναι η αισθηση μας. Παρ΄ολα αυτα και οι δυο ειναι στο μαυρο τους το χαλι.

214. Αλγερια με την Σενεγαλη να διαφαινεται το σημειο Χ μετα κοπων και βασανων.

Αυτα τα σημεια επεξεργαζομασταν και επειδη απο αυτον εδω τον χωρο μιλαμε ανοιχτα , δεν θα μπορουσαμε να σας κρυψουμε τις σκεψεις μας.
205. 2.
206. Χ.
211. 2.
214. Χ.
ΠΡΟΣΟΧΗ. Η στηλη σημερα δεν αγωνιζεται στο κουπονι. Θα κανει ενα κρας τεστ , εν οψει της αυριανης αγωνιστικης στοιχηματικης δρασης.

NO BET λοιπον για σημερα .

Ανανεωνουμε το ραντεβου μας για αυριο αφου χαιρετησω ολους οσους μας κανουν παρεα , απο ολη την ΕΛΛΑΔΑ. Απο Λαμια Γιαννιτσα , Λαρισα , Βολο , ΑΘΗΝΑ , Πυργο Ηλειας , Σερρες , και λοιπες περιοχες της χωρας.

Να ειστε ολοι καλα. Απο αυριο βουρ τον πατσα. Φυσικα δεν απαγορευουμε κανεναν να στοιχηματισει την σημερινη ημερα. Εμεις ομως . NO BET. .......................................... ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ......

Δεν υπάρχουν σχόλια: