2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ........

Προσπαθεια να αναλυθει το παιχνιδι του ΠΑΟΚ στην Θεσσαλικη πολη , βγαζει πολλα γκολ και νικη για το Αλογακι. Αρχισαν οι μουρμουρες να μεγαλωνουν στον ΠΑΟΚ και αυτο ειναι κατι που απασχολει διοικηση παικτες κοσμο. Ολοι θελουν μονον νικες , λες και δεν παιζει αντιπαλος ομαδα !
Ο Τυπος της Θεσ/νικης αγχωνει περισσοτερο παρα βοηθαει . ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ....
Παιζει ομως εκτος εδρας με μια Λαρισα που εχει δυνατο συνολο μπροστα στο κοινο της , και θα παει το παιχνιδι φουλ επιθεση. Τωρα θα δουμε τις αληθινες αντοχες του Κ. Σαντος στα μετοπισθεν. Υπ οψιν μονον αυτο ξερει καλα , και το ξερει καλυτερα απο τον καθε εναν.
Αν ανοιξει νωρις το σκορ υπερ της Λαρισας οι Θεσσαλονικεις θα βγουν μπροστα να κυνηγησουν το παιχνιδι. Τοτε ομως ; Τα ανοιγματα θα ειναι τεραστια πισω και η ομαδα της πολης μας θα λαβωθει. Εν πασει περιπτωσει η στηλη παιζει το σημειο 1. που αποδιδει 2,40.

Τα σημερινα σημεια :
*******************
124. Παναθηναικος - Α.Ε.Κ . Χ. 3,20.
152. Λαρισα - ΠΑΟΚ. 1. 2,40.
160. Ατλετικο Μπιλμπαοοοο - Μπαρτσελονα. 1. 7,00. Το Χ. ειναι πιο λογικο , αλλα λογικη με Βασκους δεν υπαρχει. Μονον νικη για τροπαιο . Φοβεροι φιλαθλοι τρομερη ομαδα.. (Καλα κοβω κατι). Νικη για το τροπαιο. Εκοψα το .. μονο .
159. Βαλενσιεν - Μπορντο. Χ. 3,20.

Συστημα 3 στα 4. με πολ/στη στο 6. Δηλ. 9. Ευρω.
Οτι και να γινει θα δωσουμε μαχη.
Με αυτα τα λιγα σας αφηνουμε .
-- Για το μπασκετ ΑΡΗ Παναθηναικου δεν θα αναφερθουμε αφου θεωρουμε δεδομενη την νικη των Πρασινων. Κατι σαν Ρεαλ - Μπαρτσελονα στο ποδοσφαιρο ας πουμε...που ελεγαν ..παμε να τους ντροπιασουμε μεσα στο σπιτι τους. Αυτο με πειραζει , ομως ετσι ειναι η ζωη.... Μακαρι να βγω λαθος . Μακαρι. Οχι τιποτε αλλο δηλαδη , αλλα να μωρε .... για να κοψουν κανενα εισιτηριο παραπανω στην Αθηνα. (Πονηρουλιιιι).
Χαιρεται.........................

Δεν υπάρχουν σχόλια: