2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

ΠΑΝΕ ΤΑ ΜΠΕΡΕΓΚΕΤΙΑ.....................


Ε !!!! αφου το ειδαμε και αυτο , δηλ. εννια ( 9 ) παιχνιδια ολα κι΄ολα σημερα , ας δωσουμε τρια παιχνιδια.

Κωδικος 100.

Στρομσγκοντσετ - Μπραν. Το Χ βλεπουμε να υπερτερει , παρολο που η Μπραν ειναι καλυτερη. Η Μπραν η οποια παρουσιαζεται σχεδον ιδια με περυσι , 19-17 τα γκολ της (περυσι τελικα γκολς 36-36). Η γηπεδουχος (σιγα μην ξαναγραψω το ονομα της) ακομη πιο πεσμενη απο περυσι. Ολα αυτα τα στοιχεια , συν την ισοροπια εδρας της γηπεδουχου 2-2-2 , 8-8 τα γκολ μας οδηγουν στην ισοπαλια. Αλλωστε και η Μπραν ειναι ισοροπημενη εκτος εδρας ( 2-2-2 και γκολς 10-10). Χ. και 3,20 αποδοση.

Κωδικος 101.

Ναιμπεργκσουντ - Κονγκσβινγκερ. Η αναλυση εδω βγαζει διπλο εστω στο 98΄του αγωνα η στο 100΄. Το σημειο 2 ευκολα η δυσκολα (εκτιμηση δυσκολα στο 1-2 σκορ στο τελος τελος του αγωνα) .....σε πω την μοιρα σου....χαχαχαχαχα..... 2 και 2,20 αποδοση.

Κωδικος 108.

Γαλλια - Νιγηρια. Οι Νιγηρεςπιο πολυ ετοιμαζονται, αφου την Κυριακη θα παιξουν με την Κενυα για τα προκριματικα του Παγκοσμιου Κυπελλου. Οι Γαλλοι του Ντομενεκ αναμενεται εμφανως επηρεασμενοι να ειναι απο την ζεστη , αλλα κυριως απο το που τελειωσε το πρωταθλημα. Στο Ζοφρουα Γκισαρ της Σεντ Ετιεν θα γινει ο αγωνας. 37.500 θεατες.

Χ προτεινουμε αφου θεωρουμε οτι ο αγωνας θα ειναι για μονταρισμα κυριως απο τους Νιγηρες. Το τελευταιο τεστ πριν τον αγωνα με την Κενυα. Οι Γαλλοι απλα θα δουν ολους τους παικτες τους. Χ και 3,40 !


Αν ηθελα να σπασω καποιο παιχνιδι απο Ιρλανδια μερια , αυτο θα ηταν το παιχνιδι με τον Κωδικο 107. Σαμροκ - Ντανταλκ. 2 και 4,70 αποδοση.

********************************

********************************

100. Χ. 3,20.

101. 2. 2,20.

107. 2. 4,70. Το Χ2 Δευτερη ευκαιρια δινει 1,90. Διαλεξτε αναλογα το τι θελετε.

108. Χ. 3,40.


3 στα 4 σε συστημα επι 4 πολ/στη.


Αυτα για την ωρα.

Μας καλει το μεσημεριανο γευμα. Διαιτα ετσι ; Αρχισαν τα μπανια. Ουτε φετος δεν προλαβατε ; Μην μπουμε εμεις και βγει η Θαλασσα λεμε !!!!

Εεεεεεεετσι.

""""()()()"""""()()()"""""""

""""()()()"""""()()()"""""""



Στο μπασκετ παλι λεει ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ το πηρε το πρωταθλημα Ελλαδας.

Χαχαχαχαχα. Και ποιος να το επαιρνε δηλαδη ; Ο Δρακος ; Ποιος Δρακος τωρα.

Παει ο Δρακος. Ακομη Δρακος ; Δρακος ηταν καποτε των καποτων στον ΑΡΗ μας.

Τοτε που και αυτος εκαμνε τα ιδια στους ασπονδους εχθρους του. Στον ΠΑΟΚ.

Τοτε που δηθεν ολη η πολη , ...... ποια πολη δηλαδη .... ολη η Ελλαδα τοτε .... που ζουσε γι΄αυτο το παιχνιδι. Απο εκεινα που παντοτε ΜΑ παντοτε νικητης ηταν ο ΑΡΗΣ.

Απο εκεινα που επαιρνε τα τροπαια συνεχεια το ενα μετα το αλλο απο αυτους.(Οπου αυτοι = ΠΑΟΚ).

Εχουν κοινα οι εποχες του τοτε με το τωρα. Τοτε ηταν η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ , ενω τωρα ειναι η Πρωτευουσα ΑΘΗΝΑ. ΑΡΗΣ ΠΑΟ ΟΣΦΠ ΠΑΟΚ.

Οπως και να το κανουμε αυτες ειναι Ομαδες με το - Ο - κεφαλαιο.

Βεβαιως και η ΑΕΚ. Το χρημα ομως τωρα το εχουν στο Λεκανοπεδιο και εκει απολαμβανουν καρπους. Εδω εμειναν οι ιαχες του παρελθοντος .

Ησυχια ο τεως Αυτοκρατωρ κοιμαται.

ΧΑΙΡΕΤΑΙ..........................


Δεν υπάρχουν σχόλια: