2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 21 Ιουλίου 2009

21/07/2009. ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ..........


Με τρια σημεια θα ασχοληθουμε σημερα.
Ζηταμε ισοπαλιες.

Κωδικοι.
105. Σεριφ Τιρασπολ - Ιντερ Τουρκου. Χ. Η προσπαθεια θα γινει απο την Ιντερ Τουρκου , ομως νομιζουμε οτι δεν θα φτασει στα ορια της προκρισης. (0-1 , 1-1) Χ και 3,25 αποδοση.
ΟΧΙ.
****
106. Νορκεπινγκ - Μιαλμπι. Με γυμνο ματι προβαδισμα υπαρχει στην τρομερη Μιαλμπι που σαρωνει. Η Νορκεπινγκ ομως σκοραρει συνεχεια. Και εντος και εκτος εδρας. Ειναι και λιγο ανεβασμενη με την νικη της επι της Φαλκεμπεργκ(5-1),δεν θελει και πολυ για να καταλαβουμε οτι θα εχουμε πολλα γκολ. 2-2 το δινουμε . Χ και 3,25 αποδοση. Ουτε σκοραρε η γηπεδουχος , εχασε κιολας ! Η τρομερη Μιαλμπι περασε με διπλό.
****
108. Τουρκια - Ισπανια. Δυνατες ομαδες , ολως παραδοξως η Τουρκια παιζει καταπληκτικα ,και θα προσπαθησει να παρει το ματς απο τους Ισπανους ενεκεν του πεισματος που τους διακατεχει. Καπου εκει ισως χασουν τον αγωνα. Αισθηση μας ειναι οτι θα παμε στην ισοπαλια απο ενα γκολ . Χ και 3,20 αποδοση. Καπου εκει λοιπον εχασαν το παιχνιδι. Μεσα σε δυο λεπτα δεχθηκαν δυο γκολ . Παλευαμε στο 1-1 , 1-2. Εκτιμησαμε οτι θα παει στην ισοπαλια , ομως οντως τα εχασαν και σε δυο λεπτα εγινε η ανατροπη.....
Αυτα τα σημεια θα παιξουμε σημερα , και οτι κανουμε.
Αυριο ειναι αυριο. Θα περιμενουμε να το αντιμετωπισουμε.
Ως τοτε να ΄μαστε γεροι.
Θα ενημερωθειτε απο την Ξανθη η απο την Αλεξανδρουπολη.
Χαιρεται.....................

Δεν υπάρχουν σχόλια: