2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009

ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ....................

269. Γιβασκιλα - Μιλικοσκι. Χ. 3,20. Παιχνιδι οπου η γηπεδουχος θα επιδιωξει να παρει το ματς. Η Μιλικοσκι δεν ειναι στα καλα της , ομως λογικα ενα γκολ το εχει οπως και η γηπεδουχος. Μια χαρα θα τους κατσει το 1-1. Eνα γκολ οντως το ειχε η Μιλικοσκι , ομως η Γιβασκιλα περα βρεχει !
************************************
270. Εργκριτε - Γκεφλε. Θα παω με την Γκεφλε. Διπλο στο 2,25. Ισως το σκυλισιο παιχνιδι για την πρωτη νικη της Εργκριτε να την φερει κοντα σε μια πιθανη ισοπαλια , ομως καπου εκει θα τα μπουρδουκλωσει και θα χασει ακομη ενα παιχνιδι. Το σημειο ειναι 2. με αποδοση 2,25.
Το σκυλισιο παιχνιδι των γηπεδουχων τους εφερε τελικα στην ισοπαλια , ενω να πουμε οτι ισοφαριστηκε στο 85'. Τελικο 2-2. Χ.
************************************
277. Σιριους - Συριανσκα. 2. 2,20. Αρ γιου σιριους ρε Σιριους ; Παμε με Συριανσκα στο διπλο μεσ΄στο νερο! 2,20 αποδιδει. Κι΄ας ιδρωσουμε. Η Σιριους πηρε το ματς και μεις τσαμπα ιδρωτας !!!
************************************
272. Τρομσο - Βαλερεγκα. Χ. 3,25. Θα παιξει το παιχνιδι της η Τρομσο θα σκοραρει λογω του οτι η Βαλερεγκα εκτος ειναι αρπαχτρα ( οσον αφορα τα γκολ που δεχεται ) , ομως παιζει με τσαμπουκα και τουλαχιστον δεν θα χασει . Πιθανο σκορ 2-2. Η Βαλερεγκα οντας αρπαχτρα αρπαξε 2 τεμαχια , αλλα απο τσαμπουκα ; χμ......μειναμε με την ορεξη!!
************************************
Για το παιχνιδι αναμεσα στην Α.Ι.Κ και την Γκετεμποργκ πιστευω οτι αν μια ομαδα θα ειναι νικητρια , αυτη θα ειναι η Γκετεμποργκ . ΚΙ΄αυτο αν γινει θα γινει καπου στο τελος , αφου θα κτυπησει το ματς μιας και η Α.Ι.Κ δεν παιζει δυνατα για την νικη. Καπου εκει στο 0-0 , 0-1. Εμεις κραταμε το σημειο 2. ( 0-1 σκορ ) . Και πεναλτι χαμενο , και με -2 παικτες η ΑΙΚ. Τωρα καταλαβα απολυτα γιατι δεν σκοραρει ευκολα εκτος τουλαχιστον η Γκετεμποργκ.
**************************
**************************
Τι εγινε ρε παιδια με την Φαλκεμπεργκ ; Ειπαμε να μετρησει η παραδοση , οχι ομως και με πενταρα !!
Σαν φωτια που στο διαβα της σαρωνει ειναι ολα τα παιχνιδια. Σε απογνωση οι παικτες δεν μπορουν να νικησουν το << τερας >> που παιρνει τα λεφτα του κοσμακη.
Δυστυχως μας κατενικησε για ακομη μια φορα.
Συνεχιζουμε χωρις να μας πιασει πανικος. Ειναι η δευτερη φορα στην ιστορια μας που κανουμε τετοιο αρνητικο σερι.
Παμε παλι !!!

Επομενη ενημερωση αυριο με καινουρια παιχνιδια .
Μεχρι αυριο ....... τι αλλο ; Υπομονη.......
Χαιρεται.....................

Δεν υπάρχουν σχόλια: