2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΡΙΣΑ........ΕΜΠΡΟΣ Α.Ε.Λ.





Ηρθε λοιπον η στιγμη που περιμενε ολος ο Θεσσαλικος καμπος .


Η μεγαλη Α.Ε.Λ θα λειωσει τους παγωμενους Ισλανδους του Ρεικιαβικ μεσα στον καμπο , και αγωνιστικα αλλα και κλιματολογικα. Ξεκιναει με -2 γκολ απο το πρωτο ατυχο της παιχνιδι μεσα στην Ισλανδια (2-0) , ομως αυτο δεν λεει τιποτε απολυτως αφου απαντες ειναι πεπεισμενοι οτι θα τους ξετιναξουν τους φιλοδοξους αντιπαλους.

Για πολλους το παιχνιδι κρινεται δυσκολο , η στηλη ομως πιστευει στην ευκολη αποστολη που εχει η ομαδα μας , στο να σβησει γρηγορα γρηγορα τα ονειρα των Ισλανδων του Ολαφσον της ΚΡ. Ο Μ. Ουζουνιδης δικαιολογημενα ειναι ανησυχος , εως οτου μπει το πρωτο γκολ της ανατροπης. Μετα το 2-0 απλα θα ειναι θεμα χρονου. Ειχε χασει απο τον Ο.Φ.Η 3-1 , αλλα και απο τον Ολυμπιακο 2-0 τις δυο φορες που επαιξε με τις Ελληνικες μας ομαδες που προαναφεραμε.







ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ απο την στηλη μας .


Το καμαρι του καμπου.

***************

***************

Στο κουπονι μας τωρα......

127. Ολιμπι Ρουσταβι - Λεγκια Βαρσοβιας. 2. 1,90. Πρωτο παιχνιδι 3-0 η Λεγκια.

======

======

128. Ντιναμο Τυφλιδας - Μετ. Λιεπαγιας. Χ. 3,80. Πρωτο ματς 2-1 η Λιεπαγας στην Λετονια.

======

======

155. Σλαβια Σαραγιεβο - Ααλμποργκ. Χ. 3,30. Παρολο που σαν ονομα η Ααλμποργκ ειναι δυνατο , εντουτοις θελει κοπο και καθαρο μυαλο για να περασει. 1-1.

======

======

147. Σπαρτακ Τρναβα - Σαραγιεβο. Χ. 3,35. Πρωτο ματς 1-0 η ομαδα του Σεραγιεβο.

Την ισοπαλια θα επιδιωξει η φιλοξ/νη , και απλα θα κρατησει μακρυα απο την εστια της τον κινδυνο απο πιθανον γκολ που θα την βαλει σε μπελαδες. Εδω που εφτασε ........ Χ.

*=*=*=*=*=*=*

Μεσα στο Μαυροβουνιο στην Πετροβατς (οχι ομως την φυσικη της εδρα) , η ομαδα της Ανορθωσης καλειται να κρατησει το ευθραυστο 2-1 υπερ της και να παει στον τριτο προκριματικο . Μπορει να παρει την νικη η ΄΄ΑΝΟ΄΄.

*=*=*=*=*=*=*

Στο Τορσαβν (Νησια Φεροες) η Ομονοια Κυπρου που ειχε επικρατησει στον πρωτο αγωνα με 4-0 , παει να παιξει σε συνθετικο χλοοταπητα και να περασει την ωρα της αφου η προκριση ειναι δεδομενη. Εδω να πουμε οτι υπαρχει κινδυνος για τους παικτες του στοιχηματος ως προς το διπλο. Η Ομονοια θα παιξει χωρις τον Πατσατζογλου ( τραυματιας).

Ευχη μας ειναι να τελειωσει θετικα ξανα για την Ομονοια ο αγωνας.

Στην Κυπρο ειχε παει η Τορσαβν με 14 ποδοσφαιριστες..............

Απο μας τιποτε αλλο. Συνεχιζεται η κατηφορα.


.......-------............------------................---------..........






Φιλική νίκη επί της AS BARI με 2-1 22/07/09 21:24




Με νίκη ξεκίνησε ο ΑΡΗΣ τις φιλικές αναμετρήσεις στην Ιταλία. Η ομάδα του Ιομάρ Μαζίνιο επικράτησε με 2-1 της AS BARI στο προπονητικό κέντρο της Valridanna όπου προετοιμάζονται οι Ιταλοί. Ο Ιομάρ Μαζίνιο χρησιμοποίησε δύο διαφορετικές ενδεκάδες στο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο οι Ιταλοί άνοιξαν το σκορ στο 17΄με τον Μπαρέτο, ο οποίος μετά από σέντρα του Αλβάρεζ από τα δεξιά και το γλίστρημα του Γιάχιτς μέσα στην μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μιχάλη Σηφάκη. Ο ΑΡΗΣ θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει στο πρώτο ημίχρονο τουλάχιστον σε δύο περιπτώσεις. Στο 20΄ όταν μετά από κόρνερ του Κάλβο και κόντρα στους Ιταλούς αμυντικούς η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι, αλλά και στο 43΄όταν μετά από σέντρα του Αραβίδη και ωραίο γυριστό σουτ του Κάμπορα ο Ιταλός γκολκίπερ απομάκρυνε σε κόρνερ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΡΗΣ ήταν απόλυτος κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα αρχικά στο 55΄ να ισοφαρίσει με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Λεάντρο Γκρατσιάν που έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας της Μπάρι. Ο ΑΡΗΣ που δεν απειλήθηκε καθόλου από τους Ιταλούς τελικά πήρε τη νίκη στο 83, όταν ο Ναφτί έστρωσε την μπάλα στον Ρομπέρζ που με εξαιρετικό σουτ 25 μέτρα έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα αρχικά στο κάθετο δοκάρι και στην συνέχεια στα δίχτυα της Μπάρι για να γίνει το 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Οι συνθέσεις των ομάδων:



ΜΠΑΡΙ: Ζιλέ, Παρίζι, Ρανότσια, Μπονούτσι, Μασιέλο Α., Αλβάρεζ, Γκάτσι, Πάρο, Κουτούζοφ, Ρόμαν, Μπαρέτο. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Παντέλι, Στελίνι, Ντιβέζι, Ρίβας, Αλεγκρίτι, Μασιέλο Σ. και Καρόμπιο.


ΑΡΗΣ: Σηφάκης, Βανγκέλι, Γιάχιτς, Ρονάλντο, Φλάβιο, Μπατιόν, Γκαρσία, Κάλβο, Αραβίδης, Κόκε, Κάμπορα. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Πιοβεζάν, Αράνο, Ρομπέρζ, Νασούτι, Βανγκέλι (65’ Φλάβιο), Ρόβας, Ναφτί, Χαβίτο, Ντέιλι, Γκρασιαν, Λαμπριακος.
***************************

***************************
Βελτιωμένος ο ΠΑΟΚ, 1-0 τη Sparta Rotterdam .

Με νίκη έκλεισε τη σειρά των φιλικών του στην Ολλανδία ο ΠΑΟΚ, ο οποίος σήμερα επικράτησε με 1-0 της Sparta Rotterdam. Ο «δικέφαλος» του Βορρά εμφανίστηκε βελτιωμένος, εν συγκρίσει με τα προηγούμενα φιλικά του, δείχνοντας ότι είναι έτοιμος, ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με τη Valerenga για τον τρίτο γύρο του Europa League.

Το γκολ που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Fernando Santos πέτυχε με ασύλληπτo σουτ στο 37΄ο Bruno Cirillo.

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς (46΄ Κρέσιτς), Κοντρέρας, Λίνο, Μπιζέρα (78΄ Μαλεζάς), Τσιρίλο (46΄ Σνάουτσνερ), Γκαρσία, Φωτάκης (λ.τρ. 28΄ Αμπουμπακάρι), Σορλέν (78΄ Βερόν), Κονσεϊσάο, Φιλομένο (61΄ Κουτσιανικούλης), Μουσλίμοβιτς (78΄ Αναστασάκος).

Χαιρεται.....................

Δεν υπάρχουν σχόλια: