2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 29 Αυγούστου 2009

ΑΡΕΣΕ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ....



Ηταν οπως ακριβως το προβλεψαμε.


Περιμεναμε εναν πολυ δυνατο Ηρακλη να μπει στο γηπεδο και να πιεσει τον ΑΡΗ , να δει τις αδυναμιες του και να τον χτυπησει με συντονισμενες προσπαθειες. Αυτο εγινε αμεσως με το που ξεκινησε το παιχνιδι. Οι γηπεδουχοι εχασαν δυο μεγαλες ευκαιριες να ανοιξουν το σκορ μεχρι το πρωτο 20λεπτο. Ο ΑΡΗΣ ομως σιγα - σιγα εφερε το ματς στα μετρα του , και βγηκε μπροστα για να παρει κεφαλι στο σκορ με τον Καμπορα. Ενας εξειρετικα εξυπνος παικτης και ποιοτικος εκανε το 0-1 απο την αριστερη πλευρα φευγοντας ενω μαρκαριζοταν με το αριστερο περασε την μπαλα κατω απο τα ποδια του ..κιπερ του Γηραιου. Ο Ηρακλης ισοφαρισε αμεσα με καφαλια στο κεντρο αμυνης του ΑΡΗ με τον Γιακοβ. Καμπορα και παλι κεφαλι στο σκορ 1-2 για τον ΑΡΗ , ενω αμεσως μετα ειχε και δοκαρι , και φτανουμε στο 60' οπου ο Επσταιν με πεναλτι γραφει το τελικο 2-2. Απο κει και μετα ο ΗΡΑΚΛΗΣ προσπαθησε , ενω η κουραση αναγκασε και τους 22 ποδοσφαιριστες να δεχθουν την διαγραφομενη ισοπαλια.


Στα αρνητικα του αγωνα , οπου πριν τον αγωνα φιλαθλος του Ηρακλη εφτασε μουρη με μουρη στον πορτιαιρο του ΑΡΗ και στο τελος τον χαστουκησε. Ο αγωνας διεκοπη , και θυμησε εποχες << ΚΟΛΑΡΟΥ >> του Κατσιαμπη!!!!! Ο Σηφακης ομως δεν εκανε τον ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ και μπηκε κανονικα στον αγωνιστικο χωρο , οπως και ολος ο ΑΡΗΣ.


Το παιχνιδι αρχισε και τελειωσε με κανονικα δυνατα μαρκαρισματα εκατερωθεν , δειχνοντας οτι και οι δυο διεκδηκουσαν την νικη μεχρι το τελος.


Ο Προτασοφ εδειξε με το καλημερα την αναγεννηση του ΗΡΑΚΛΗ για φετος , ενω ο Μαζινιο σιγουρα θα προβληματιστηκε με τα μεγαλα αμυντικα κενα που εχει η ομαδα του , κυριως απο την δεξια πτερυγα της αμυνας του. Το 2-2 , σκορ με το οποιο προβλεψαμε αφηνει ικανοποιημενους κατα καποιο τροπο απαντες , αλλα και εμας που επιλεξαμε την ισοπαλια και το 2-2.


Αυριο στην ΤΟΥΜΠΑ τερμα τα ψεμματα . Η νικαει ο ΠΑΟΚ ......... ηηηηηηη .


Μεχρι τοτεεεεεε!!!!!!!!!! οι καπνοι θα συνεχιζονται .


Καληνυχτα σας.............................














Δεν υπάρχουν σχόλια: