2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

ΤΣΑΓΚΑΡΟΔΕΥΤΕΡΑ.....................

Προσπαθω να δω θετικα για το Στρασβουργο , τον αγωνα που δινει εκτος εδρας με την Ναντ.

Τι να δω ομως ; Και μονον που βλεπω την προιστορια τους δεν βρισκω δικαιολογια να αλλαξω το σημειο. Ομως ; Τι κι' αν πηραν στοπερ ( Μερ απο Μπαστια ) και γυρισε μετα απο ενα χρονο αλλος στοπερ ( Μπελαιντ Αιντραχτ ). Ειδηση ειναι ομως οτι επιστρεφει ο φορ Φοβεργκ.

19χρονος καθαριζει για την ομαδα ο Γκειγ , για να φανταστουμε ποσο υπαρκτο προβλημα εχει η ομαδα. Η Ναντ εδωσε τον Κλασνιτς στην Μπολτον ( καλος σκορερ ) και δεν θα εχει 4 παικτες στην διαθεση της .

Λογικα λοιπον οι γραμμες της θα εχουν προβλημα αναπτυξης.

Το Στρασβουργο λιγο δεμενο και ελαφρως βελτιωμενο μπροστα , ισως κυνηγησει την ισοπαλια. Το μονο θετικο που του δινω ειναι ο ενας βαθμος. Ετσι κι' αλλιως ειναι ενα μικρ0 κλικ επανω εν συγκρισει με την χωματιλα που εβγαζε.
************
************
370. Χακεν - Α.Ι.Κ. 1. 2,30. Σκορ 2-1. Η Α.Ι.Κ σε 6 αγωνες εχει δεχθει 3 γκολ. Η Χακεν σε 6 αγωνες πετυχε 16 γκολ. Παιζει καλα η Χακεν και θελει το ματς για λογους πολλους ( κυπελο ).
373. Τζουγκαρντεν - Μαλμε. Τα ποσοστα βγαζουν νικητη και εμεις το ιδιο. Η Τζουγκαρντεν θα παρει το ματς και το 2,45 κυκλα για εμας. Το σημειο 1.
371. Σιριους - Ανγκελχολμς. Η γηπεδουχος κατα πρωτον στην εδρα της παιζει για να μην χασει. Αφου παρει τα ηνια του αγωνα χτυπαει και το παιχνιδι. Αν και δεν τους παω ουτε με σφαιρες , εν τουτοις πηγαινω με το ποσοστο τους στο 2,15 , και θα περιμενω να δω αναλογη εμφανιση σαν αυτη με την Ασιρισκα. Παιζει και το Χ , ομως η Σιριους θα παιξει μετα με την φωτια. Θελει νικη να φυγει απο τους ουραγους. 1. με 2,15 αποδοση.
368. Ραντερς - Ααλμποργκ. Για εμας εδω , δεν υπαρχει αλλο αποτελεσμα. Το σημειο 2 στο 2,10 , παρολο που εχει επιστροφες σημαντικες η Ραντερς .
Αυτα τα νεα μας .
ΜΕ ΚΩΔΙΚΟΥΣ.
=============
368. 2. Ααλμποργκ.
370. 1. Χακεν.
371. 1. Σιριους. ( η το βγαζετε ).
373. 1. Τζουγκαρντεν.
376. Χ. Στρασβουργο.
Τιποτε αλλο για σημερα.
Χαιρεται.........................

Δεν υπάρχουν σχόλια: