2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΑΙ Η Α.Ε.Κ.........

.......η οποια θυμισε παλιες κακες στιγμες της οσον αφορα τις προκρισεις της στα Κυπελλα Ελλαδας.
Ολοι μα ολοι θυμηθηκαν την Μηχανιωνα στην Θεσσαλονικη , τοτε που βγηκαν εκτος και ηταν η μεγαλυτερη ντροπη της ιστοριας της. Για το ματς με τον Θρασυβουλο , εμεις κρατουσαμε μια << πισινη >> τουλαχιστον απο αυτα που ειδαμε μεχρι πριν λιγο. Δηλ. τον αποκλεισμο με 3-1 του Ολυμπιακου απο τον Πανσερραικο , το 0-1 με το ζορι προκριση του ΠΑΟΚ με τον Ο.Φ.Η , ΤΟ 3-4 του φιλοδοξου οσον αφορα τον θεσμο ΑΡΗ με τον Ασπροπυργο , τον αποκλεισμο της Λαρισας απο τον Ολυμπιακο μεσα στον Βολο με 2-1 , τον Πιερικο που εβγαλε εκτος τον Εργοτελη στα πεναλτι ( κανονικος αγωνας 2-2 ) κι' ας λενε ολοι τι μπαλαρα παιζουν οι Κιτρινοι της Κρητης! Τελευταιο αφησαμε τον ΗΡΑΚΛΗ μας , ενω το πραμα << βρωμουσε >>. Τα Τρικαλα νικησαν με Ασσο Ημιχρονο 10,00 αποδοση παρακαλω!
Βλεποντας λοιπον τα παιχνιδια που προαναφεραμε , ειδαμε την δυσκολια που θα εχει η Α.Ε.Κ οσον αφορα την προκριση , συν του γεγονοτος οτι η Α.Ε.Κ ρε παιδι μου εχει χασογκοληδες πως να το κανουμε δηλαδη! Χανουν γκολ αρδην . Σπαταλουν ευκαιριες . Και εγινε η στραβηηηηη!!! Ο Θρασυβουλος ( κακος μπελας της Α.Ε.Κ ) πετυχε τερμα στο τελος της Α' παρατασης και απλα κρατησε το σκορ προκρισης.
Τι αλλο μπορουμε να δουμε πλεον ; Μονον ο Παναθηναικος δεν ειχε προβλημα κανενα περνοντας ευκολα στην επομενη φαση με 0-3 απο τον Εορδαικο.
*****************
Μα τι ηθελα και εβαλα Χ ημιχρονο την Μπελιντσονα , αφου το 2 Τελικο φανταζε ευκολο .
Κατοπιν ομως λεμε λεμε λεμε............. Στο διαταυτα αποτυχαμε και ειναι κριμα.
---------------------
---------------------
Σε λιγο τα σημεια της Παρασκευης. Ωρα Ελλαδος 11.00........

Δεν υπάρχουν σχόλια: