2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009

ΙΣΟΠΑΛΙΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ...............

.....και μαλιστα 1-1.
Γραψε το με ειπε ο σκορακιας. Δεν χανει ο Ολυμπιακος.
117. Στανταρ Λιεγης - Ολυμπιακος. Χ. 3,15. Το'χασε ο Μητρογλου , και στο τελος φαγαμε το 2-0. Τι να κανουμε !!!
113. Λυων - Λιβερπουλ. Ξεκαθαρα βλεπω την Λυων νικητρια του παιχνιδιου. Ομως υπαρχει μια παραδοση που λεει οτι η Λυων δεν κερδιζει. Η Λιβερπουλ θα χτυπησει το ματς , εχει την ομαδα να κανει γρηγορες αντεπιθεσεις , ωστοσο εχει πολλους τραυματισμους. Πιστευω θα δουμε μια καλυτερη Λιβερπουλ , ομως το τελος θα ειναι κακο για τους κοκκινους.
Νικη λοιπον για την Λυων και 2,30. Οχι , δεν νικησε η ΛΥΩΝ. Υπηρχε αλλωστε παραδοση. Η Λιβερπουλ χτυπησε το ματς , ομως το τελος ηταν οντως κακο για τους κοκκινους. ( 90+ ).
114. Ντιναμο Κιεβου - Ιντερ. 1-1. Ποιος θα προηγηθει; Χ και 3,25.
119. Γουεστ Χαμ - Αστον Βιλα. Θα λυγισει η Γουεστ Χαμ ; Η Αστον Βιλα θα βρει τροπο να κερδισει ; 1-2 να κερδισει η Αστον Βιλα. Η Γουεστ Χαμ δεν θα μπορεσει να ισοφαρισει.
123. Γκρεμιο - Σαο Παουλο. 1-1. Χ και 3,30. Αν φυγει παει στον Ασσο. 1-1 ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
Δεν πονταρω τα μικρα σημεια , παρα θα τα παρακολουθησω.
Καλες επιλογες και παλι , ενω θα γουσταρουμε τα παιχνιδια πολυθρονατοι.
=======
=======
Εκτορ Ραουλ Κουπερ. Ο ανθρωπος που θα αναλαβει προπονητικα τον ΑΡΗ Θεσσαλονικης.
Αυτος που δεν διστασε να πει οτι η κορυφη ειναι κοντα !
Με το που δεχθηκε κληση για το τιμονι του ΑΡΗ , ειπε το ΝΑΙ αμεσως και αυριο ερχεται γυρω στις 13.00 στην Θεσσαλονικη στο ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ // ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ //.
Ειδε το παιχνιδι φιλικου χαρακτηρα με την μεγαλη ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ , και δεχθηκε να ελθει . Ο ΑΡΗΣ ειναι ο αδελφος της ΜΠΟΚΑ ειπε. Μεγαλη απηχηση και τεραστια κερδη.
Μονο με ενα φιλικο. Δυνατες σχεσεις των δυο ομαδων αφου η ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ καλεσε για προετοιμασια του χρονου τον ΑΡΗ στις εγκαταστασεις της , στην ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ.
Τρομερα πραγματα συμβαινουν , μα κυριως αυτα που ακουγονται. Δηλ. οτι ο ΚΟΥΠΕΡ τελειωσε προπονητικα , ( 54 χρονων ) και διαφορα αλλα. Οσα δεν φτανει η Αλεπου............
Παντως αυτος ηταν που αρνηθηκε συνεργασια με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Μπραβο στην διοικηση του ΑΡΗ , μπραβο και στον κοσμο του.
Ολες οι μεγαλες εφημεριδες του κοσμου σημερα ( Αθλητικες ) ειχαν πρωτο θεμα οτι την θεση του προπονητη στον ΑΡΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ την εχει ο Εκτορ Ραουλ Κουπερ .
Μεγαλη προσπαθεια του ΑΡΗ για ψηλοτερες θεσεις , διακρισεις , και τροπαια. Το τελευταιο τρωει τον συλογο αφου εχει 40 χρονια να κατακτησει κουπα.
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ..........
Χαιρεται...................

Δεν υπάρχουν σχόλια: